NBA: a Denver hajlandó tárgyalni Carmelo Anthony elengedéséről

Vágólapra másolva!
2010.09.22. 10:55
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Denver Nuggets hosszú idő után hajlandó egyeztetni Carmelo Anthony elcseréléséről; az olimpiai bajnok kosaras kívánságlistájának élén a New York Knicks szerepel, de az ESPN szerint a Chicago Bulls, a New Jersey Nets és a Houston Rockets is versenyben van érte.

A 3-as poszton bevethető Anthony ügyeit intéző stáb tagjai az elmúlt 72 órában fokozták a nyomást a denveri vezetőkre, és a játékos álláspontja is szilárdnak tűnik: leginkább New Yorkban, Amare Stoudemire mellett, vagy Chicagóban képzeli el a folytatást. Elemzők szerint a Chicago és a New Jersey tud olyan cserecsomagot (játékosok + draftjogok) felajánlani, amely gondolkodóba ejtheti a denveri vezetőket.

Az ajánlatok tanulmányozása nem jelenti azt, hogy a Nuggetsnél lemondtak volna kirakatemberükről. A klubnál bevallottan abban reménykednek, hogy a hetek óta távol lévő Anthonyt az ismerős közeg újra rabul ejti, avagy George Karl vezetőedző és játékostársa, Chauncey Billups rábeszéli, hogy jövő nyári szabadügynökké válásáig maradjon, mert a csapat vele ismét bajnokesélyes lesz.

Anthony és stábja az edzőtáborok jövő heti nyitásáig szeretné lezárni az ügyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik