Vérfrissítés - Utánpótlás

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.03.15. 01:03
Egyre több helyről lehet hallani olyan híreket, hogy a Newcastle Utd. utánpótlását erős változások fogják érni. A legújabb információk szerint...

Egyre több helyről lehet hallani olyan híreket, hogy a Newcastle Utd. utánpótlását erős változások fogják érni. A legújabb információk szerint távozni fog a Reserves és Academy csapatokból jó néhány játékos: Ryan Donaldson, Phil Airey, Dan Taylor, Greg McDermott, Samuel Adjei, Ole Soderburg, Joan Edmundsson, Jeff Henderson, Patrick Nzuzi és legnagyobb sajnálatunkra ezt a listát erősíti Kádár Tamás is.

Ezeket a játékosokat francia és newcastle-i illetőségű játékosokkal akarják pótolni a nyári hónapokban. Rengetek klub már el is kezdett puhatolózni a távozó játékosok jövőjét illetően, hiszen ezek a játékosok igen nagy potenciált rejtenek magukban.

A vezetők állítása szerint azért kell a vérfrissítés, mert azok a játékosok, akikről régebben azt hitték, hogy képesek lesznek beverekedni magukat az első csapatban, azok nem igazolták a tehetségüket.

Mike Ashley 15 millió fontot invesztált az utánpótlás rendszerbe, és azt várja, hogy olyan játékosokat tudnak majd megszerezni, valamint kinevelni, akik igazi erősítést fognak jelenteni az első csapat számára is.

Jelen pillanatban kettő játékost tartanak arra esélyesnek, hogy meghatározó játékosai legyenek a későbbiek folyamán a csapatnak. Mind a két játékos newcastle-i születésű, így büszkébbek lehetnek erre a két srácra, hiszen eddig éppen a helyi játékosok fontosságát hangsúlyozták. Az egyik egy hátvéd Remie Streete, a másik egy csatár Adam Campbell. Mind a két játékos 17 éves. A jövőben rendszeresíteni akarják ezen két játékos játékát a Reserves csapatban, majd idővel az első csapatba is be szeretnék építeni őket.

Ma délután fogják rendezni délután 2 órától a Blackburn Rovers elleni Reserves mérkőzést, amin a két játékos lehetőséget fog kapni.

Ha lehetőségem lesz, erről a mérkőzésről is írok néhány sort, hiszen 15 millió fontot költeni egy utánpótlás rendszerre nem kis pénz, így érdemes szemmel tartani a fiatalok teljesítményét is.

Sajnos a Reserves csapatunk csapatkapitánya Kádár Tamás nem fog a pályára lépni, hiszen sérülést szenvedett, és várhatóan áprilisban fog csak visszatérni a pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik