Ismét rangadó: a bajnok és a kupagyőztes párharca a Szuperkupáért

Vágólapra másolva!
2007.11.02. 19:13
Vasas-Domino rangadót rendeznek szombat este 19 óra 30 perckor a Kőér utcai uszodában. A bajnokcsapat és a kupagyőztes összecsapásának tétje a magyar vízilabdázók szuperkupája. A találkozó előtt a hölgyek is megküzdenek a női Szuperkupáért: azon a meccsen A Domino-Honvéd ellenfele az OSC-Cemelog lesz.
Steinmetz Ádám és Kovács Olivér ismét egymás ellen küzdhet
NS-archív
Steinmetz Ádám és Kovács Olivér ismét egymás ellen küzdhet
Steinmetz Ádám és Kovács Olivér ismét egymás ellen küzdhet
NS-archív
Steinmetz Ádám és Kovács Olivér ismét egymás ellen küzdhet

Szombaton ismét kiváló rangadót láthatnak a magyar pólórajongók. A magyar Szuperkupáért rendezett mérkőzésen a bajnok Vasas a kupagyőztes Dominóval néz farkasszemet.

Az előjelek alapján talán az angyalföldiek számítanak a találkozó esélyesének. Földi László csapata ugyanis a szezonban már egyszer legyőzte az előző bajnoki sorozat ezüstérmesét. Ráadásul a Domino a 3. fordulóban egy másik nagy rangadót is elbukott már, akkor Kovács István fiai az Eger vendégeként maradtak alul. (9-8)

Persze a Vasas sem számít egyeduralkodónak az új idényben. Arról, hogy a bajnokcsapat ne veretlenül vágjon neki a Szuperkupának, az Eger gondoskodott, amely a hétvégén hatalmas csatában (6-5) hazai medencében győzte le Varga Dánieléket.

Ami a hiányzókat illeti. A Honvéd csapatában egyedül a korábbi Vasas-játékos, Vindisch Ferenc játéka kérdéses. A Ferencvárostól igazolt pólósnak egy ideg csípődött be a derekában, az orvosi stáb pedig csak a mérkőzés napján dönt arról: játszhat-e az átlövő.

A Vasasnál a hivatalos információk szerint nincs sérült játékos a keretben.

Érdekesség, hogy tavaly is ez a két csapat küzdött meg a kitüntető címért (egyébként 3 éve változatlan a felállás), akkor a piros-kékek 13-9-re nyertek, a nem mellékesen a bajnokságba is beleszámító találkozón.

A mérkőzés szombaton 19 óra 30 perckor a Kőér utcában kerül megrendezésre.

A férfiak összecsapása előtt a hölgyek is megmérkőznek a Szupekupáért. A 2006–2007-es idényben duplázó Domino-Honvéd ellenfele az előző évadban kupadöntős, bajnoki bronzérmes OSC-Cemelog lesz.

Mindkét csapat szerdán játszotta le szombatra kiírt mérkőzését: könnyed győzelmekkel hangoltak a szombati találkozóra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik