Négyesélyes küzdelem várható a következő évi férfi pólóbajnokságban

Vágólapra másolva!
2007.06.22. 23:37
Úgy tűnik, az ősztől élesedik a küzdelem a férfi vízilabda bajnokságban. Az első négy helyezett (Vasas, Domino, Egere, Szeged) mindegyike döntős lehet.
Varga Dániel hűséges maradt az angyalföldiekhez
Varga Dániel hűséges maradt az angyalföldiekhez
Varga Dániel hűséges maradt az angyalföldiekhez
Varga Dániel hűséges maradt az angyalföldiekhez

Az aranyérmes Vasasnál jelen állás szerint mindenki marad – az olasz Brescia által csábított Varga Dániel is, aki egy évre aláírt csapatához –, sőt az Egerhez hasonlóan a piros-kékekkel kapcsolatban is rebesgetik a reccói Madaras Norbert nevét.

De ha a balkezes játékos mégsem szerződne a Komjádi uszodába, akkor is Földi László csapata az aranyérem első számú esélyese, főleg miután szerződtette az olasz Salernóból hazatérő Katonás Gergőt is.

A bronzérmes Eger elveszítette Jászberényi Gábort, Gór-Nagy Miklóst, Märcz Tamást és Bálint Gergőt, ennek ellenére sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy Gerendás György csapata gyengült, hiszen érkezik Szécsi Zoltán kapus, nagy valószínűséggel Biros Péter, valamint még legalább két pólósnak van helye a keretben.

A negyedik Szeged szerződtette az Olaszországból hazatérő Varga Tamást és Weszelovszky Lászlót, valamint a BVSC-ből Balatoni Mátét, hétfőn még egy (szerb?) vízilabdázó igazolását jelentik be, ez pedig egyértelmű erősödés.

A Dominónál Benedek Tibor és Biros Péter távozott, Gór-Nagy Miklós, illetve Vindisch Ferenc érkezett, azaz kijelenthetjük: gyengült a bajnoki címet hat év után elveszítő együttes. Ám éppen a finálé bizonyította, nem szabad csak a neveket nézni…

BŐVEBBEN A SZOMBATI NEMZETI SPORTBAN OLVASHAT A TÉMÁRÓL!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik