Benedek óriási formában

CS. G.CS. G.
Vágólapra másolva!
2003.05.01. 22:41
Címkék
Nem véletlen, hogy a Recco vezetői néhány hónapja Benedek Tiborral ültek le először tárgyalni a folytatásról. A balkezes világklasszis ugyanis meccsről meccsre bizonyítja, hogy talán a legtöbbet éri a genovai szupergárdában felhalmozott kincsek közül.
Benedek négy gólig jutott Bresciában
Benedek négy gólig jutott Bresciában
Benedek négy gólig jutott Bresciában
Benedek négy gólig jutott Bresciában
Benedek négy gólig jutott Bresciában
Benedek négy gólig jutott Bresciában
Legutóbb az olasz bajnoki döntő második összecsapásán brillírozott: négy góljával a mezőny legeredményesebbje és legjobbja is volt egyben. A RAISPORT szakkommentátora, a talján szövetségi kapitány, Paolo de Crescenzo folyamatosan magasztalta olimpiai bajnokunkat, arra hívva fel elsősorban a figyelmet, hogy milyen fantasztikus kondícióban van. "Remélem, ez kitart még két-három meccsig” – kommentálta a kommentátor megjegyzését Benedek, majd gyorsan hozzátette: "Ja, és persze a BL négyes döntőjéig a horvátok és remélhetőleg a Domino ellen.” Meg később, a nyár folyamán is, a válogatott meccsein – tettük hozzá. "Jó-jó, de az még odébb van, most a döntőt kell megnyernünk. Mindenki láthatta, milyen kőkemény feladat legyűrni a Bresciát.”
Való igaz, a főképp szerb és horvát származású pólósokkal felálló trónkövetelő az első összecsapáson idegenben nyert, míg a másodikon, hazai pályán úgy tudta döntetlenre menteni a rendes játékidőben a partit (9–9), hogy a záró részben 4–7-ről állt fel. "Kicsit zavarba ejtő, hogy az eddigi két összecsapáson tizenegy gólt kaptunk a
Olasz férfibajnokság
Döntô. 2. mérkôzés: Brescia–Recco (Benedek 4) 9–11. A három nyert mérkôzésig tartó párharc állása: 1–1
negyedik negyedekben – mondja erről Benedek. – Nem is azzal volt elsősorban probléma, hogy kihasználták a fórokat, hanem azzal, hogy megint átlőtték a zónát.” A ráadás aztán egyértelműen a Reccóé volt: az első három perc ugyan nem hozott gólt, ám aztán két akciógól – Ghibellini fejezett be egy lefordulást, majd Alessandro Calcaterra csavart egy egészen fantasztikusat centerből – mindent eldöntött, azaz a pénteki folytatás 1–1-ről indul. Igaz, egy komolyabb pofonváltás okán a bajnoktól Giustolisi, míg a brescaiaktól Vicsevics hiányzik majd: a végleges kiállításokat követően utóbbi számíthat keményebb büntetésre, minthogy ellenfelének látványosan vérző száját négy öltéssel kellett összevarrni. Mondják, emiatt a vendégek lesznek – egyelőre csak a szó átvitt értelmében – foghíjasabbak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik