Labdarúgás: tornát nyert Albániában az U15-ös válogatott

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2023.11.05. 11:28
Címkék
A magyar U15-ös labdarúgó-válogatott a házigazda albánok, a macedónok és a koszovóiak előtt nyert UEFA-tornát Tiranában.

A macedónok elleni 2–1-es siker, majd az albánok elleni 4–0-s győzelem után a magyar U15-ös labdarúgó-válogatott a koszovóiakat 2–0-ra múlta felül, így

hibátlan mérleggel megnyerte a négycsapatos UEFA-tornát Tiranában.

„Az első két meccshez képest valamelyest visszafogottabban teljesítettünk az utolsó találkozón, csapatszinten ezúttal nem voltunk annyira hatékonyak és szervezettek, de a győzelmünk megérdemelt – mondta az mlsz.hu-nak Szabados József szövetségi edző. – Örülök, hogy ilyen szépen zárta az első nemzetközi mérkőzéseit az új korosztály, minden elismerésem a játékosoké, akik szervezett, kompakt játékot mutattak, emellett több kiemelkedő egyéni teljesítményt is láttam tőlük. Összességében többet kaptam a csapattól, mint amit előzetesen vártam, erre a teljesítményre lehet építeni a jövőben. Természetesen lehet és kell is javítani a játékon, biztosan nem fog minden mérkőzésünk ilyen jól sikerülni, de a lényeg, hogy a kiválasztás első fázisát követően kezd kialakulni a csapatunk. Biztosan sokat fog még változni a keretünk a következő egy-két évben, hiszen jelenleg mintegy negyven játékos alkotja a bő keretet, és rajtuk kívül is feltűnhetnek új tehetségek, de akik első körben lehetőséget kaptak, tudtak élni vele."

U15-ÖS VÁLOGATOTT, UEFA-TORNA, TIRANA (ALBÁNIA)
Magyarország–Koszovó 2–0 (1–0)

Magyarország: Kilvinger Levente - Acsai Dominik, Ratkai Ádám, Nyári Olivér, Papp Máté (Főr Patrik, 88.) - Somfalvi Barna (Skotner Zoltán, 59.), Milkovics Márton, Polonkai Noel (Tímár Dávid, 46.) - Lakatos Martin (Zsolnai Dávid, 56.), Kiss Norbert (Makrai Csongor, 56.), Varga Zsolt (Béres Benedek, 59.)
Gólok: Kiss N. 18., Tímár 92.

(Kiemelt kép forrása: mlsz.hu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik