Labdarúgás: ismét ikszelt az U15-ös válogatott a szlovénokkal

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2021.10.29. 09:00
Címkék
Az U15-ös labdarúgó-válogatott másodszor is döntetlent játszott a szlovénokkal: ezúttal gól nélkül végződött a Sándor György irányította csapat felkészülési mérkőzése.

A Sándor György irányította U15-ös labdarúgó-válogatott kedden mezőnyfölényben játszva ért el 2–2-es döntetlent a szlovén csapat elleni Nován játszott felkészülési mérkőzésen, a csütörtökiGornja Radgonán rendezett másodikösszecsapáson pedig gól nélkül zártak a felek.Sándor György irányította U15-ös labdarúgó-válogatott kedden mezőnyfölényben játszva ért el 2–2-es döntetlent a szlovén csapat elleni Nován játszott felkészülési mérkőzésen, a csütörtökiGornja Radgonán rendezett másodikösszecsapáson pedig gól nélkül zártak a felek.

Ismét ikszelt az U15-ös válogatott a szlovénokkal Forrás: mlsz.hu
Ismét ikszelt az U15-ös válogatott a szlovénokkal Forrás: mlsz.hu

Ismét ikszelt az U15-ös válogatott a szlovénokkal  •  Forrás: mlsz.hu

Az mlsz.hu beszámolója szerint a hazaiak agresszívebben futballoztak a második meccsen, jobban ki tudták használni fizikális fölényüket, ennek köszönhetően a találkozó egyes periódusaiban nyomás alatt tartották a magyar kaput: kapufát lőttek, és Pirgi Péternek is be kellett mutatnia egy-két nagy védést.

A magyar válogatott nem adta fel alapelveit, próbált kezdeményezően futballozni, labdát birtokolni, voltak ígéretes támadásai is, de csak lesgólig jutott a nyolcvan perc alatt.

– Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével, mindenki igyekezett végrehajtani a pályán, amit kértünk tőlük –értékelt a mérkőzés után Sándor György az mlsz.hu-nak.– Örülök, hogy a két mérkőzésen mindenkinek játéklehetőséget tudtunk adni, és az összes kerettag egészségesen térhet vissza klubjába. Ebben a korban nem az eredményesség a legfontosabb, hanem a tehetség kibontakoztatása, illetve az, hogy a játékosok a nemzetközi szinten szerezhessenek tapasztalatokat, ami segítheti további fejlődésüket.Bízom benne, hogy a játékosok építkezni tudnak az elmúlt napokban őket ért impulzusokból, és a következő időszakban olyan teljesítményt nyújtanak, amellyel ismét ki tudják harcolni a válogatott meghívót.

U15-ÖS VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, GORNJA RADGONA (SZLOVÉNIA)
Szlovénia–Magyarország 0–0

Magyarország: Pirgi Péter - Magyar Miklós (Bencsetler Máté, 74.), Pál Barna, Kovács Kristóf, Botos György - Madarász Ádám (Németh Hunor, 61.), Hős Zsombor (Jádi Balázs, 61.), Kern Ákos (Vitályos Viktor, 49.) - Kun Ákos (Hajdu Bálint, 49.), Szép Márton (Modovics Kevin, 74.), Borsi Péter (Garai Zétény, 49.)

További korosztályos hírekLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik