Baczkó aranyérmes

G. R.G. R.
Vágólapra másolva!
2004.09.10. 21:35
Címkék
Bulgáriában is eljátszották a Himnuszt: az újpesti Baczkó Bernadett folytatta a magyarok ragyogó sorozatát, jó ideje már, hogy nem zárul junior-világverseny magyar győzelem nélkül.
Az NSO ajánlja:

A adatlapja
Cselgáncs az olimpián

Ők képviselték színeinket Athénban:



Ano Liosszia olimpiai csarnok

Az olimpia teljes programja
Az NSO ajánlja:

A adatlapja
Cselgáncs az olimpián

Ők képviselték színeinket Athénban:



Ano Liosszia olimpiai csarnok

Az olimpia teljes programja
Illés Sándor ifjúsági Európa-bajnok tanítványa egy esztendővel korábban is eljutott a döntőig a juniorok között, ám ott a német Wagner megállította. Szófiában ez senkinek sem sikerült, Baczkó az olasz Ballabiót és az izraeli Schlesingert ipponnal, a holland Van Emdent és a fináléban a román Caprioriut vazarival győzte le.
A kontinensviadal nyitónapján még négy magyar volt érdekelt, közülük Csernoviczki Éva (48 kg) és Burján László (60) a hetedik helyet szerezte meg, míg Kovács László (66) és Tóth Lilla (52) helyezetlenül végzett.

Tóth az egyetlen jelölt

Vasárnap 10 órától a BM Duna Palotában (Budapest V., Zrínyi utca 5.) tartja tisztújító közgyűlését a Magyar Judószövetség (MJSZ) tagsága. Miután a megadott határidőig csak egy jelölés érkezett, így az egyetlen hivatalos elnökjelölt Tóth László, a szövetség jelenlegi elnöke, az Európai Cselgáncsszövetség főkincstárnoka. ---- J ---- F
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik