Úszó Eb: a kapitány öt aranyra számít, az MTVA közvetít

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.08.08. 14:29
Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya öt magyar aranyat, összesen pedig tíz érmet vár a berlini Európa-bajnokságon.

A német fővárosban jövő szerdán a nyílt vízi versenyekkel rajtoló Eb-n elsősorban Hosszú Katinkát – őt több számban is –, Cseh Lászlót és Gyurta Dánielt várja az első helyre a szakvezető, aki másokban is bízik, s titokban arra számít, hogy a medáltermés még a kalkuláltnál is gazdagabb lesz.
Hosszú Katinkát – őt több számban is –, Cseh Lászlót és Gyurta Dánielt várja az első helyre a szakvezető, aki másokban is bízik, s titokban arra számít, hogy a medáltermés még a kalkuláltnál is gazdagabb lesz.

A Magyar Úszószövetség (MÚSZ) pénteki sajtótájékoztatóján az is elhangzott, hogy a kontinensviadalról az M1 minden nap élőben közvetít. Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője elmondta, hogy a várakozás szerint a budapesti vízilabda Európa-bajnokság után a berlini Eb is az egyik legnézettebb műsora lesz a magyar televíziónak.

Az MTV képernyőjére kerül a szeptember 5. és 7. között esedékes nyílt vízi junior úszó-vb is, amelynek Balatonfüred ad otthont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik