Tenisz: „Szerencsés ez a f…, hogy nem voltam ott” – C. Kyrgios

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.14. 19:32
null
Nick Kyrgios (balra) és Christos Kyrgios
A Kyrgios-Wawrinka botrány kapcsán megszólalt az ausztrál teniszező bátyja, aki szerint a svájci játékos az öltözőben nekiesett testvérének.

 

 

Mint ismert, a két játékos montreali összecsapásán Nick Kyrgios azt mondta Stan Wawrinkának, hogy Thanasi Kokkinakis (egy másik fiatal ausztrál játékos, Kyrgios honfitársa) megdöngette a svájci barátnőjét, a horvát Donna Vekicet.

Az ATP azóta már megbüntette 10 ezer dollárra Kyrgiost, aki személyesen és nyilvánosan is elnézést kért durva szavaiért. Bátyja, Christos Kyrgios szerint azonban Wawrinka sem ártatlan.

Christos egy ausztráliai rádióműsorban beszélt az esetről, de mondandóját meg kellett vágni, mert minősíthetetlenül beszélt. Vekicről például azt mondta, hogy szereti „kokk”-ot, amivel nem csak arra utalt, hogy jó kapcsolatot ápol Kokkinakisszal. Az angol szlenget ismerők előnyben…

Christos Kyrgios a Facebookon egy beszélgetésben leírta azt is, hogy az öltözőben folytatódott öccse és Wawrinka összecsapása.

„Szerencséje volt ennek a f...nak, hogy nem voltam ott, a következő versenyeit le kellett volna mondania. Megragadta Nicket, és ocsmány dolgokat mondott neki” – írta a jogot végzett Christos, aki hozzátette: Wawrinka örülhet, hogy nem jelentették fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik