Tenisz: büdös volt a cipője, ezért vesztette el karikagyűrűjét Andy Murray

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.10.07. 11:13
null
Hova lett Andy Murray cipője és karikagyűrűje? (Fotó: AFP)
Andy Murray teniszcsukájának finoman szólva sem volt kellemes illata a szerdai edzés után. A skót teniszező ezért az autója alá tette a cipőket, amiket az éjszaka el is lopott valaki – a probléma az, hogy a karikagyűrűje rá volt kötve a fűzőre.

Andy Murray a 2015-ös esküvője óta a cipőfűzőjére kötözve hordta a gyűrűjét az edzéseken és meccseken. A kaliforniai versenyre készülve a szerdai edzés után úgy döntött, hogy ki kell szellőztetnie a cipőit, ezért éjszakára a kocsi alá tette azt – természetesen valaki azonnal lecsapott az őrizetlenül hagyott csukára.

„A tegnap esti vacsora után a hotelbe tartottam, és a kocsiban éreztem, hogy nincs jó illata a cipőmnek, mert 38-39 fokban játszottam. Kiszárítottam volna, de a szobámnak nincs erkélye, bent pedig nem akartam bebüdösíteni, ezért az autó alá tettem éjszakára” – mesélte Andy Murray.

„Reggelre eltűnt a cipő, így lementem a helyi boltba és vettem másikat. Amikor a masszőr megkérdezte, hogy hol a gyűrűm, akkor estem kétségbe igazán” – folytatta a kétszeres olimpiai bajnok, aki a közösségi oldalán kérte a megtalálót, hogy juttassa vissza neki az ékszert.

„Mondanom sem kell, hogy otthon elég mérgesek rám, úgyhogy nagyon szeretném megtalálni a gyűrűt.”

Murray pénteken a francia Adrian Mannarino ellen kezd az Indian Wells-i kemény pályás tenisztornán.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik