„Micsoda karrier, Rafa!” – Federer mellett sztársportolók búcsúztak a karrierjét befejező Nadaltól

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.10.10. 12:47
Ronaldo is az elsők között szólt hozzá Nadal posztjához (Fotó: instagram.com/rafaelnadal)
Mint beszámoltunk róla, a spanyolok legendás teniszezője, a 38 éves Rafael Nadal bejelentette, hogy a Davis-kupa novemberi mérkőzései után befejezi 23 éve óta tartó profi karrierjét. A posztja alatt Roger Federer mellett sztársportolók búcsúztatták a „salakkirályt”.


„Micsoda karrier, Rafa! Mindig is reméltem, hogy ez a nap soha nem jön el. Köszönöm a felejthetetlen emlékeket, és gratulálok a hihetetlen teljesítményedhez, amit a pályán elértél, abban a játékban, amelyet mindketten imádunk! Igazán nagy megtiszteltetés volt számomra!” – írta a szintén teniszlegenda Roger Federer.

A világbajnok futballista Raphaël Varane, aki két hete szintén bejelentette profi karrierje végét a legenda jelzővel illette őt, majd gratulált neki a fantasztikus pályafutásához.

Rafael Nadal honfitársa, a labdarúgókapus David de Gea így búcsúzott: „Megszerettetted velem a teniszt.”

„Fantasztikus karrier van mögötted” – írta a Formula–1-es pilóta, Esteban Ocon, és hozzátette, hogy Nadal inspiráló hatással volt generációjának sportolóira.

Az egyik legújabb hozzászólás Cristiano Ronaldóé volt: „Rafa, micsoda karrier van mögötted. Az elhivatottságod, szenvedélyed és hihetetlen tehetséged milliókat inspirált világszerte. Megtiszteltetés számomra, hogy szemtanúja lehettem az utazásodnak, és hogy a barátomnak hívhatlak téged. Gratulálok a csodálatos karrieredhez! Élvezd a pihenést!”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik