Sörmeccs: Tottenham - Hearts

Vágólapra másolva!
2011.08.25. 19:08
Ne sérüljön meg senki. A fiatalok domborítsanak valamit. Modric tengjen-lengjen egy félidőt. Mutassanak be egy-két új igazolást a szünetben....

Ne sérüljön meg senki. A fiatalok domborítsanak valamit. Modric tengjen-lengjen egy félidőt. Mutassanak be egy-két új igazolást a szünetben. Összefoglalva ennyit szeretnék kívánni a ma esti meccs előtt. A továbbjutás már ugye nem kérdés, esetleg történelmet még csinálhatunk - ha esetleg négy vagy több lesz a különbség a végére, akkor a Hearts a skót klubfutball európai történetének legnagyobb verését kapja majd összesítésben. (Most a Rangers-é ez a kétes dicsőség, annak idején egy BEK-elődöntőben mészárolta le őket az Eintracht 12-4-es aggregáttal.) Lehet amellé is érveket sorakoztatni, hogy iksz lesz - mert végül is semmi jelentősége nincs a meccsnek, meg persze a múlt csütörtöki eredmény megismétlését is le lehetne vezetni abból, hogy mégiscsak a szezon első hazai "tétmeccse," ráadásul máris van mit felejtetni a szurkolókkal a hétfői 60. perc utáni összeomlás okán. Szóval nehéz jósolni, de szerintem a szerepet kapó újoncok lesznek annyira motiváltak, hogy élvezetessé tegyék a potenciálisan lötyögős meccset. Három saját nevelésű ifjuncot nevezett néven 'arry, ők Townsend, Harry Kane és Tom Carroll. Utóbbi nekem (is) teljesen ismeretlen, kíváncsian várom tehát az esti összecsapást. Összepacsit.Ne sérüljön meg senki. A fiatalok domborítsanak valamit. Modric tengjen-lengjen egy félidőt. Mutassanak be egy-két új igazolást a szünetben. Összefoglalva ennyit szeretnék kívánni a ma esti meccs előtt. A továbbjutás már ugye nem kérdés, esetleg történelmet még csinálhatunk - ha esetleg négy vagy több lesz a különbség a végére, akkor a Hearts a skót klubfutball európai történetének legnagyobb verését kapja majd összesítésben. (Most a Rangers-é ez a kétes dicsőség, annak idején egy BEK-elődöntőben mészárolta le őket az Eintracht 12-4-es aggregáttal.) Lehet amellé is érveket sorakoztatni, hogy iksz lesz - mert végül is semmi jelentősége nincs a meccsnek, meg persze a múlt csütörtöki eredmény megismétlését is le lehetne vezetni abból, hogy mégiscsak a szezon első hazai "tétmeccse," ráadásul máris van mit felejtetni a szurkolókkal a hétfői 60. perc utáni összeomlás okán. Szóval nehéz jósolni, de szerintem a szerepet kapó újoncok lesznek annyira motiváltak, hogy élvezetessé tegyék a potenciálisan lötyögős meccset. Három saját nevelésű ifjuncot nevezett néven 'arry, ők Townsend, Harry Kane és Tom Carroll. Utóbbi nekem (is) teljesen ismeretlen, kíváncsian várom tehát az esti összecsapást. Összepacsit.

No, azért essen még egy pár szó a három ifjoncról. Az alábbiakat Windy's Blog-járól nyúltam/fordítottam. Ha ifi korú Tottenham-játékosokról szeretnétek olvasni, akkor nagyon tudom ajánlani az oldalt.

Harry Kane

Ő az U-19-es angol válogatott csatára, aki nemrég töltötte be a tizennyolcadik évét - és már öt bajnoki gólnál jár (a Lleyton Orient-nél szerezte ezeket a harmadosztályban). Okos, technikás csatár, aki a középpályán is bevethető, a kapu előtt általában jól feltalálja magát. Fizikálisan is erős, szóval a nagycsapatban is gyors beilleszkedést, eredményességet várhatunk tőle.

Tom Carroll

Technikás középpályás, jól passzol, ragad hozzá a labda - középen van az igazi posztja, de balszélsőként is megállja a helyét. Sőt balhátvédként sem vallott szégyent amikor ott volt rá szükség. Ő is a Lleyton Orient-ben pallározódott tavaly - mélységi irányítót játszott az O's-nál. Az Edinburgh-ben látott gyorspasszos játék jól feküdne neki.

Andros Townsend

Őt már jobban ismerhetjük. Igazi Spurs-ös szélső, gyors és szereti vezetni a labdát. (Bónuszként: kétlábas!) A múlt év második felét a Millwallnál töltötte, ahol olyannyira megdobta a csapat játékát, hogy idén is szerették volna kölcsönvenni. Emlékezetes volt januári bemutatkozása a Spurs felnőtt csapatában - a Charlton elleni FA-kupa meccsen ő volt a meccs embere és egy nagyon szép távoli bombával közvetlenül is hozzájárult a 3-0-ás sikerhez. Andros-szal olvashattok egy interjút a klub honlapján is.

Már csak miattuk is érdemes megnézni a meccset. Meg persze azért is mert ritka az olyan, elvileg éles meccs ahol semmi izgulnivalónk nincs, hátradőlve élvezhetjük a játékot.

No, hogy ne maradjunk aggodalom nélkül: még mindig nem jelentettek be egyetlen igazolást sem... egy kis remény még pislákol bennem, hogy a ma esti meccs előtt bemutatják a népnek Adebayort vagy Diarrát, esetleg mindkettejüket, de valószínűbb, hogy tovább tart a bizonytalanság. Diarráról megjelent egy cikk az AS című lapban, amelyben leendő(?) keményfiúnk cáfol mindenféle megállapodást a Tottenham-mel, azonban könnyen lehet, hogy egy tavalyi nyilatkozatot hasznosítottak újra.

Jó szurkolást és szintén kellemes szórakozást estére!

COME ON YOU SPUUUUURRRRS!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik