40 év után hiányzott először a lelátóról a Nottingham-drukker

Vágólapra másolva!
2013.04.02. 13:33
null
Stuart Astill szinte minden pénzét meccsjegyekre és relikviákra költötte (Forrás: Daily Mirror)
Stuart Astill megrögzött Nottingham-drukker, aki 40 év alatt egyetlen meccsét sem mulasztotta el kedvenceinek. A legutóbbi mérkőzést azonban kénytelen volt kihagyni, ezzel egy páratlan sorozat szakadt meg.

A 67 éves férfi a helyszínen tekintette meg a Nottingham legutóbbi 1786 meccsét. Több mint 160000 km-t utazott csapatáért keresztül kasul a Brit-szigeteken és a kontinensen egyaránt.

Legutóbb azonban a lába felmondta a szolgálatot, és egy műtét miatt nem lehetett jelen a Burnley elleni meccsen. Ő maga ugyan úgy gondolta, hogy kint a helye a találkozón, de az orvosok határozott utasítására a nyugdíjas vasútmérnök végül maradt az ágyban.

„Nagyon hiányzott az atmoszféra. Persze tudtam, hogy egy napon véget ér a nagy sorozatom, de nem gondoltam, hogy éppen most. Elég fura volt rádión hallgatni a meccset.”

Stuart Astill 1956-ban ment ki először a Forest meccsére, azóta 2534 találkozót látott. Legutóbb 1973-ban hiányzott, akkor is „igazoltan”, hiszen egy esküvőn volt vőfély.

„Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy a Premier League-ben is látom majd a srácokat, de biztosan minden követ meg fogok mozgatni, hogy sikerüljön.”

A jelenleg másodosztályú Forest rájátszást érő helyen áll a Championshipben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik