Benzema spanyol sportriporternővel kavar? - kégaléria!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.27. 17:22
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Marta_Riesco')">Benzema és Marta Riesco tényleg együtt? A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a>
Karim Benzema furcsa családi életéről már többször írtunk. A Real Madrid csatárának barátnője alig három hónapja szülte meg kislányukat, Méliát, de a hírek szerint az apuka másfelé keresi a boldogságot.

Ha a hírek igazak, az egyik sportriporternőre, Marta Riescóra vetett szemet a futballista. A 2006-os Miss Segovia (bármit is jelentsen ez...) szívesen fogadta a bulvárlapok szerint valóságos Don Juan-szerepben tündöklő Benzema közeledését.

Az LOC bulvárportál szerint Karim és Marta titokban randizik. Az újságírónő természetesen tagadta a hírt, és azt mondta, nem ismeri személyesen a játékost. Sajnos a barátnői mást mondtak az LOC-nek, szerintük több van köztük barátságnál…

Amikor aztán Marta a Twitter-üzenetei között egy csokor rózsát is megjelentetett, többen úgy vélték, Benzema ajándékát tette közkinccsé. Ráadásul francia üzenetet is fűzött hozzá: „Felébredsz, és ez fogad a lakásban. Köszönöm, hogy megnevettettél”.

Marta Riesco 26 éves, újságírói pályafutása előtt énekesnő volt. Természetesen már a divatvilágban is letette a névjegyét. Mindenesetre amíg kiderül, hogy van-e köztük valami, addig mutatunk néhány képet a hölgyről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik