Gerrard nem akarja, hogy rángassák, egyedül megy a vb-re

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.24. 18:54
null
Alex Curran nem napozik majd Brazíliában, pedig elég jól mutat bikiniben (Fotó: dailymail.co.uk)
Steven Gerrard egy remek futballista, férjként és családapaként viszont úgy tűnik, kevésbé tökéletes. Most hátat fordított a családjának az angol, és közölte, inkább egyedül megy a vb-re.

Roy Hodson, az angolok vajszívű szövetségi kapitánya már hónapokkal a világbajnokság előtt megbeszélte játékosaival, hogy amennyiben szeretnék, magukkal hozhatják az egész családot Brazíliába.

A tervek szerint szinte mindenki élni is fog a lehetőséggel, és amíg a futballisták a pályán küzdenek, a WAG-ek és gyerekek a stadionban izgulhatnak, vagy épp a tengerparton süttethetik a hasukat.

Gerrard Brazíliában is csak a kamerát csókolgathatja (Fotó: Reuters)
Gerrard Brazíliában is csak a kamerát csókolgathatja (Fotó: Reuters)
Bezzeg CR...
Cristiano Ronaldo nem szórakozik, a portugál klasszis négy privát repülőt is lefoglalt családjának a vb-re. Részletek itt»

Volt azonban egy játékos, aki kijelentette, szeretne inkább egyedül utazni a kevesebb mint 80 nap múlva startoló eseményre.

„Ha a családod a helyszínen van, az csak elvonja a figyelmedet. Már kétezer-tízben is egyedül utaztam Dél-Afrikába, a mostani vb-n sem fogok változtatni. Ilyenkor csak a meccsek után van esélyed összefutni a szeretteiddel, ennek pedig így nincs értelme. Nem szeretném, ha a lányok ide-oda rángatnának, amikor én csak arra vágyom, hogy végre kinyúljak az ágyamon" – mondta a Daily Mailnek Gerrard, aki vélhetően utolsó vb-jére utazik.

A mi figyelmünket is elvonná... (Fotó: dailymail.co.uk)
A mi figyelmünket is elvonná... (Fotó: dailymail.co.uk)

Mikor megkérdezték, hogy egyáltalán tartja-e majd a kapcsolatot az otthoniakkal a vb alatt, a hősszerelmes Gerrard így válaszolt: „Telefonon majd beszélünk, ezalatt a pár hét alatt az is bőven elég lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik