Az NBA-sztár megmutatta - így néz ki 1 millió dollár az asztalon

Vágólapra másolva!
2014.02.27. 19:53
null
Az Indiana Pacers kosarasa unatkozott az öltözőben, így hát előkapta a zsebpénzét... (Fotó: dailymail.co.uk)
Lance Stephensonnak bejött az élet. Az Indiana Pacers 2010-ben a második körben drafolta a bedobót, aki az elmúlt pár esztendőben szépen megszedte magát. Most épp egymillió dollárral az asztalon kattintott egy selfie-t az amerikai.

Jól fut a még mindig csak 23 esztendős bedobó szekere. Az első három szezonjában a Pacersnél inkább csak kiegészítő szerep jutott Stephensonnak, de a 2013–2014-es szezonban igazi alapemberré vált, és már 14.2 pontot átlagol meccsenként.

Meg is becsülik az indianapolisiak a kosarast, aki nem aprópénzért játszik a csapatnál. Csak hogy biztosak legyünk abban, hogy Lance valóban nem éhezik, a New York-i születésű bedobó feltöltött ma az Instagramra egy képet, amelyen egymillió dollárral (kb. 228 millió forint) pózol.

A klub egyébként kiadott a fotó feltöltése után egy közleményt, amelyben jelezte, az asztalon látható pénz nem a kosaras tulajdona, és csak azért került az öltözőbe, mert ezzel tanítják a játékosokat a kemény munkával megkeresett fizetésük helyes használatára.

Közlemény ide vagy oda, mi már csak így fogjuk látni a jövőben Stephensont:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik