Kétmillió fontot vesztett szerencsejátékon az angol futballista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.29. 14:57
null
Michael Chopra itt még a Newcastle mezében (forrás: Daily Mail)
Chopra most 29 éves, a Blackpoolban játszik, és bevallotta, hogy valóságos függőjévé vált a szerencsejátéknak, amellyel még akkor gabalyodott szorosabb kapcsolatba, amikor tiniként bemutatkozott a Newcastle-ban.

„Hát, nagyjából kétmillió fontot vesztettem, ha jól emlékszem. Tizenhét éves koromban kezdtem a szerencsejátékot, amikor odaférkőztem az első csapat közelébe. Az öregek már nagyban űzték a buszon, és engem is bevettek.”

„Akkoriban Alan Shearer, Kieron Dyer, Titus Bramble és Craig Bellamy volt a sztár a gárdában. Rengeteget játszottunk, utazás előtt elmentünk a bankba, mert kellett a pénz. Akár 30 ezer is elmehetett egy ilyen úton.”

„Ez kovácsolta össze a csapatot. Egymástól vettük el a pénzt, de nagyon sokat röhögtünk. Tizennyolc évesen vettem észre, hogy gond lesz belőle...”

„Előfordult, hogy hajnali háromkor vagy négykor felkeltem azért, hogy fogadhassak dél-amerikai eredményekre. A szerencsejáték eluralta az életemet.”

Chopra azt is elmesélte, hogy uzsorások többször is megfenyegették őt és a családját is, sőt a gyerekei elrablásával is fenyegetőztek.

Kiderült, hogy azért igazolt Sunderlandbe, mert ott aláíráspénzt ígértek, amellyel kiegyenlíthette az adósságait. Apja pedig elmondta, egyszer el kellett adnia a családi házát, hogy a fiát kihúzza a csávából.

Azóta a szüleivel való viszonya megromlott, mert rendkívül elkeseredtek a fiuk életvitelén, függőségén.

A 29 éves futballista azért mondta mindezt el, mert tanúként hallgatták ki egy 750 ezer font értékű kábítószert előállító kokainüzem ügyében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik