Real Madrid: nyári kiárusítás, ezek a játékosok távozhatnak

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.07.28. 11:01
null
Gareth Bale jövője már évek óta kérdéses Madridban (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2019–2020-as idényének győztese, a Real Madrid a következő idény előtt kiárusítást tartana, és több játékosától megválna – írja a Marca.


Amíg a Real Madrid drukkerei nagy erősítéseket várnak, addig Florentino Pérez inkább azon ügyködik, hogyan tudna megszabadulni pár játékosától, és így pénzhez jutni, mivel a „királyi” csapatot is érzékenyen érintette a koronavírus-járvány miatt kialakult gazdasági hanyatlás.

A Real Madrid elnöke 180 millió euró bevételt vár játékosok eladásából, amiből 43.5 millió eurót már meg is szerzett, hiszen Javi Sánchez és Asraf Hakimi is távozott a csapattól – előbbi a Real Valladolidhoz, míg utóbbi az Interhez.

A két játékos, akiben a leginkább kételkedik a Real Madrid vezetősége, az Gareth Bale és James Rodríguez. Habár a walesi szélső ügynöke nemrégiben azt nyilatkozta, hogy ügyfele nem megy sehová Madridból, Florentino Pérez minden bizonnyal nem szeretné, hogy a magas fizetésű klasszis a padot koptassa.

Luka Jovicsnak nem úgy sikerült az első idénye a Real Madridban, ahogy azt tervezte: mindössze 26 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken két gólt és két gólpasszt jegyzett. A 2020–2021-es idényt könnyen lehet, hogy nem a madridi csapatban tölti a szerb csatár, igaz, valószínű, hogy inkább kölcsönbe próbálja meg majd elpasszolni őt a Real.

A Marca szerint Dani Ceballos és Jesús Vallejo is távozhat: mindketten kölcsönben szerepeltek az idényben, és mindketten csapatuknál maradhatnak, ha a klubok képesek lesznek megegyezni. Vallejóért nagyjából 15 millió eurót kellene fizetnie a Granadának, míg Ceballos 35 millió euró körüli összegért lehet végleg az Arsenalé. A kölcsönből visszatérő játékosok közül hasonló sors várhat a 22 éves Óscar Rodríguezre is, akire szintén nem tartanak igényt Madridban.

A Realtól továbbá távozhat még Mariano Díaz, Brahim Díaz, illetve kérdéses több játékos jövője, köztük Lucas Vázquezé ésNacho Fernándezé is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik