Real Madrid: Igazi zseni érkezik a Bayerntől - Matthäus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.07. 10:37
Lothar Matthäus szerint a Real Madrid egy zsenit szerződtet Toni Kroos személyében a Bayern Münchentől. Bár bánja a váltást, már tudja a német helyét a Realban.

„Gratulálok a Real Madridnak, egy zsenit szerzett. Ugyanakkor bánom, hogy Kroos nem marad Münchenben – mondta Matthäus a Marcának Rio de Janeiróban, ahol televíziós szakértőként dolgozik. – Toni nagyon intelligens játékos, Cristiano Ronaldo és Gareth Bale úgy fog kiteljesedni mellette, mint ahogy Arjen Robben és Franck Ribéry tette az elmúlt években a Bayernnél."

Matthäus már el is képzelte a Real Madrid új felállását. „Ha Benzema marad a csatár, mögötte Kroos lehet az árnyék ék, mellette játszhat az egyik oldalon Bale, a másikon Cristiano. Hiba lenne hátrébb helyezni, a hármas mögötti szerep nem Kroosnak való, oda Luka Modricot kell állítani" – fejtegette Matthäus, aki szerint Sami Khedira nagy kincs lenne a Real Madridnak, hiszen a német védekező középpályás olyan csapatba való, ahol sok a sztár, és kevés a zongoracipelő.

„Úgy tűnik, a Real Madrid minden posztra szupersztárt akar, de Sami éppen akkor a leghasznosabb, ha van nyolc világklasszisod. Más a stílusa, igazi kincs a Real számára" – mondta a korábbi magyar szövetségi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik