Barcelona: Afellay az Arsenal és az Inter ajánlatára vár

Vágólapra másolva!
2012.07.16. 23:07
Nem akar a francia Lille-hez igazolna Ibrahim Afellay, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának holland légiósa, mégpedig azért, mert a Premier League-ből és a Serie A-ból jóval patinásabb klubok konkrét ajánlatára vár.

Spanyol hírforrások szerint a Lille érdeklődése nemcsak intenzív, hanem komoly – már konkrét összeg, 8 millió euró is elhangzott –, az előző klubszezont súlyos sérülései miatt szinte teljes egészében kihagyó, ám az Eb-n már teljes értékű játékosként szereplő Afellay azonban kivár.

Szívesebben menne olyan klubhoz, amely a franciával ellentétben hagyományosan BL-szereplő, és többnyire meghatározó a jelenléte. A holland légiós már munkára jelentkezett a Barcelonánál, pedig még szabadságon lehetne, a többi Eb-szereplőhöz hasonlóan. Ő azonban szeretné bizonyítani kérőinek, hogy százszázalékosan terhelhető, illetve a katalánok szakmai stábjával is át akarja beszélni: milyen szerepet szánnak neki a 2012–2013-as idényben.

A Barcelona Javi Martínezt szeretné szerződtetni az Athletic Bilbaótól, ám a kivásárlási összeg nem áll rendelkezésére, részben ehhez lenne segítség az Afellayért kapott pénz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik