Barcelona: „a világ legrosszabb csapata” bizarr ajánlatot tett Messinek

Vágólapra másolva!
2021.07.01. 12:09
null
Ennél csak jobb ajánlatokat kaphat Messi (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, Lionel Messi éjféltől, több mint 20 év után szabadon igazolható játékossá vált. A magát a világ legrosszabb csapatának tartó brazil Íbis nem sokat tétlenkedett és bejelentette: szívesen látná soraiban az argentin sztárt, akinek egészen különleges feltételeknek kellene eleget tennie ahhoz, hogy az együttes tagja lehessen – olvasható az ole.com.ar-on.

A Pernambucóban található klub a Twitter-oldalán büszkén emeli ki, hogy az Íbis Sport Club immár három éve és 11 hónapja nem tudott mérkőzést nyerni, amivel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe.


Lionel Messi csupán éjfél óta igazolható szabadon, ám a brazil klub vezetői nem sokat tétlenkedtek és bejelentkeztek az argentin klasszisért. Noha a Barcelona legendája már 34 éves, 15 éves szerződést kínálnak neki, ami a mai naptól venné kezdetét. A fizetését az eredményesség után kapná meg, ugyanakkor a klub leszögezte, nem rúghat sok gólt, mert akkor elköszönnek tőle. Hangsúlyozzák, nem lehetnek bajnokok, mivel imádnak kikapni.

A klub legendás játékosa, aki sohasem rúgott gólt (Fotó: ole.com.ar)
A klub legendás játékosa, aki sohasem rúgott gólt (Fotó: ole.com.ar)

A 10-es mezt nem viselheti, mert az Mauro Shampóné, aki a klub legendás játékosa volt 1987 és 1995 között. Ezt azzal érdemelte ki, hogy ebben az időszakban egyetlenegy gólt sem tudott szerezni.

A legbizarrabb kikötés a hat pontból álló szerződésben viszont az, hogy Messinek az aláírás érdekében háromszor is meg kellene esküdnie egy tükör előtt, hogy Pelé jobb Maradonánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik