Barcelona: Nagyon izgalmas a helyzet – Xavi

Vágólapra másolva!
2021.11.04. 13:50
null
Xavi elmondta, elképesztő lenne, ha a Barcelonának dolgozhatna (Fotó: AFP)
A jelenleg a katari al-Szadd labdarúgóit edző Xavi Hernández bízik abban, hogy hamarosan lezárulnak a tárgyalások jelenlegi klubja, valamint az FC Barcelona között – írja az MTI.

 

„A két együttes egyezkedik egymással, de nem tudom, ez hogyan fog végződni. Nagyon izgalmas a helyzet” – mondta a katalán TV3 csatornának a Barcelona korábbi középpályása.

„Pozitívan állok hozzá, bízom abban, hogy megszületik a mindenki számára megfelelő megoldás, és megegyezésre jutnak a felek. Mindkét klub tisztában van a helyzetemmel, elképesztő lenne a Barcelonánál dolgozni” – fejezte ki szándékát egyértelműen a 41 éves tréner.

Az al-Szadd ugyanakkor közleményében jelezte, bár nagyon örülnek a barcelonai vezetők látogatásának – Dohában már több tárgyalás és munkaebéd is lezajlott –, egyértelmű céljuk, hogy továbbra is Xavi maradjon az együttes vezetőedzője. A csapat kilenc forduló után három ponttal vezeti a katari bajnokságot.

A katalánok kispadjáról múlt csütörtökön menesztették a holland Ronald Koemant, azóta a megbízott Sergi Barjuán irányításával a bajnokságban az Alavés ellen 1–1-es döntetlent játszott, a Bajnokok Ligájában a Dinamo Kijev otthonában pedig 1–0-ra győzött az együttes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik