Atlético: Griezmann elárulta, itt fog futballozni a következő szezonban!

Vágólapra másolva!
2017.06.04. 12:27
Mint arról korábban beszámoltunk, Antoine Griezmann a napokban egyértelmű utalást tett, hogy hogyan döntött a jövőjével kapcsolatban. A francia támadó most megerősítette, marad Madridban és továbbra is az Atlético játékosa lesz.

Csapás lenne a klubnak, ha most távoznék. Beszéltünk a klubbal, és arra jutottunk, hogy majd jövőre tárgyalunk” – fogalmazott a támadó a Telefootnak.Csapás lenne a klubnak, ha most távoznék. Beszéltünk a klubbal, és arra jutottunk, hogy majd jövőre tárgyalunk” – fogalmazott a támadó a Telefootnak.

Az Atlético a csütörtökön a CAS által jóváhagyott FIFA-szankció értelmében januárig csak belülről pótolhatná a franciát.

A korábbi hírek szerint Griezmannt legfőképp a Manchester United szerette volna megszerezni, az angol csapat mellett pedig a Bayern München is szívesen a soraiban tudta volna őt.



 

 

Atlético: Griezmann egyértelmű utalást tett, hogy döntött! - NSO

Úgy tűnt, 2017 nyarának átigazolási őrülete Antoine Griezmanné lesz. Felváltva érkeztek ugyanis az utóbbi hetekben a hírek arról, hogy az Atlético Madrid futballistája marad, vagy a Manchester Unitedhez szerződik. Nos, most úgy tűnik, mégis véget ér nagyon hamar ez a történet...



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik