Real: Benzemának ismét meggyűlt a baja a rendőrökkel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.31. 11:22
null
Benzema négy keréken gyakran kerül bajba (Fotó: Instagram)
Spanyol sajtóértesülések szerint Karim Benzema, a Real Madrid csatára csütörtök este érvényes jogosítvány nélkül vezetett. Rendőrök állították meg a francia támadót, miután gyorsan hajtott és szabálytalanul fordult meg egy madridi vasútállomás közelében.

 

Miután a rendőrök megállapították, hogy Benzema érvényes jogosítvány nélkül ül a volán mögött, megbüntették, járművét pedig elkobozták – írja a Marca.

Benzema ennek ellenére pénteken autóval érkezett a Real Madrid edzésére, az őt kérdező riportereknek azt mondta, rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel.

A Cadena SER rádió pénteken már arról számolt be, hogy Benzemának november 21-én, a szezon első el Clásicójának (a Barcelona és a Real Madrid összecsapásának) napján kell megjelennie a bíróságon.

Benzemát 2013 februárjában 18 ezer euróra büntették, miután 200 km/h-val száguldozott Madrid külvárosában, miközben 100 km/h volt a megengedett maximális sebesség. 2015 májusában szintén a jogosítványával volt probléma, amikor megállították a rendőrök egy madridi reptér közelében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik