Real Sociedad: menesztették Arrasatét a csapat éléről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.02. 22:36
Elbocsátották pozíciójából Jagoba Arrasatét, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Sociedad labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

A Sociedadnál nagy a baj – az előző idény egyik meglepetéscsapata a 2014–2015-ös szezonban folyamatosan bukdácsol a La Ligában. A kék-fehérek jelenleg a tabella 18. helyén szerénykednek, úgy, hogy a Real Madrid elleni augusztusi bombasiker óta nyeretlenek.

A spanyol sajtó egybehangzó véleménye már korábban az volt, hogy a hétvégi, Málaga elleni bajnoki után távozik a Real Sociedad vezetőedzője, Jagoba Arrasate, vasárnap este pedig hivatalossá vált, menesztik pozíciójából a szakembert.

Spanyol sajtóértesülések szerint a klubnál már el is kezdték keresni a 2010 óta a baszkoknál dolgozó, az első csapatot 2013-ban átvevő spanyol szakember utódját. A Cadena Cope rádióadó információi szerint a megüresedő poszt betöltésére az áprilisban csapat nélkül maradó, a korábban a Manchester Unitedet dirigáló David Moyes a legesélyesebb, a skóttal állítólag már a héten tárgyaltak a San Sebastian-iak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik