Primera División: az Atlético Madrid sevillai sikerrel kezdett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.19. 01:00
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) nyitó fordulójában az Atlético Madrid 3–1-re legyőzte a Sevillát idegenben. A fővárosiaknál Diego Costa duplázott, a harmadik gólt pedig Cristian Rodríguez szerezte.

A 35. percben Koke jobb oldali szöglete után elment a labda mindenki előtt, a hosszú érkező Diego Costa akrobatikus mozdulattal négy méterről a hálóba húzta a labdát. Két perccel később egyenlített a Sevilla: Diego Perrotti jó 30 méterről vállalkozott lövésre, irgalmatlan erejű lökete a bal felsőbe vágódott, hatalmas gól volt. (1–1)Diego Costa akrobatikus mozdulattal négy méterről a hálóba húzta a labdát. Két perccel később egyenlített a Sevilla: Diego Perrotti jó 30 méterről vállalkozott lövésre, irgalmatlan erejű lökete a bal felsőbe vágódott, hatalmas gól volt. (1–1)

A fordulás után ismét Costa talált be: Gabi kiugratását szelídítette meg, majd harcosan megtartotta a labdát és 14 méterről, a jobb oldalról a jobb alsóba lőtt. A végeredményt a csereként beálló Cristian Rodríguez állította be a 92. percben: az uruguayi labdát szerzett az oldalvonalnál, majd a tizenhatoson belül leültetett egy védőt és a jobb oldalról, éles szögből a rövid sarokba tekert. (1–3)

PRIMERA DIVISIÓN
1. FORDULÓ
Sevilla–Atlético Madrid 1–3 (Perrotti 37., ill. Diego Costa 35., 79., C. Rodríguez 92.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik