Real Madrid: Diego López sérült, ám így sem Casillas véd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.01. 09:44
A spanyol Marca értesülései szerint a kisebb műtéten áteső Diego López helyett Antonio Adán védheti a Real Madrid kapuját a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 38. (utolsó) fordulójában rendezendő Osasuna elleni mérkőzésen.

A „királyiak” kispadján az utolsó meccsére készülő José Mourinho a spanyol sajtó értesülései szerint az Osasuna elleni – már mindkét csapat számára tét nélküli – találkozón is felkavarja az állóvizet.

A portugál szakember által a kapusposzton preferált Diego López kisebb műtéten esett át a héten, így a ma 17 órakor kezdődő találkozón nem tudja vállalni a játékot. A közvélemény joggal gondolhatná, hogy a Sevillától szerződtetett kapust a Real ikonja, Iker Casillas pótolhatja a záró fordulóban rendezendő meccsen, ám a jelek szerint mégsem kerül sor erre.

A spanyol válogatott kapus ugyanis a hivatalos indoklás szerint erőnléti problémákkal küszködik, így a portugál szakember a „biztonság kedvéért” nem nevezi játékosát a találkozóra, így az ebben a szezonban már nyolc alkalommal kipróbált Antonio Adán állhat a blancók kapujában, míg a kispadra a negyedik számú kapus, Jesús Fernández ülhet le.

A spanyol bajnokság utolsó fordulójának nyitó mérkőzése, a Real Madrid–Osasuna találkozó 17 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik