Real Madrid: Ferguson di Maríával pótolná Nanit - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.01.15. 14:53
A portugál A Bola című napilap információi szerint az angol Manchester United skót menedzsere, Sir Alex Ferguson a spanyol Real Madrid argentin középpályásával, Ángel di Maríával pótolná az együttesét nyáron minden bizonnyal elhagyó portugál szélsőt, Nanit.

Nani nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nem tudott honfitársa, Cristiano Ronaldo örökébe lépni, játéka messze nem annyira meghatározó. Mint ahogyan nem az a most zajló szezonban Di Maríáé sem, aki korábbi stabil kezdőemberből nélkülözhető játékos lett Madridban.

A 24 éves argentin légiósra nem most vetett először szemet Sir Alex, hiszen már akkor felfigyelt rá, amikor még a Benficában játszott, ám a játékos 2010-ben a spanyolokat választotta.

Di María szerződése 2018-ig érvényes a Real Madriddal, kivásárlási árát 150 millió euróban szabták meg, de a transfermarkt.de mértékadó honlap szerint a valós piaci értéke annak nagyságrendileg csupán a negyede (40 millió euró). Nani eladásából (a transfermarkt.de 36.5 millió euróra taksálja) viszont akár meg is lehetne szerezni őt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik