Real Madrid: Kaká méltatja Mourinhót, mert segített neki talpra állni

Vágólapra másolva!
2011.10.07. 19:37
Címkék
Kaká, a Real Madrid aranylabdás labdarúgója a madridi klub televíziójának adott interjújában többek között arról beszélt, milyen nagy szerepe van José Mourinhónak, a Real edzőjének abban, hogy kezd magára találni.

„Újra élvezem a játékot – jelentette ki Kaká. – Nem is olyan régen még minden roppant komplikáltnak tűnt, beláthatatlanul hosszú volt a pálya, tudják, hogy van ez. Egy kulcsjátékostól, aki nem találja a helyét, általában igyekeznek megszabadulni. Mourinho és a segítői azonban mindig mögöttem álltak. Nehéz kétségek közepette edzeni, de amikor már kezdtem teljesen elveszíteni a hitemet, jött Mourinho, biztatott, hogy ne kételkedjek, és meglátom, megtalálnak a sikerek a Real Madridnál is.″

A brazil játékos elmondta: azt, hogy újra jó formában van, a háborítatlan felkészülési időszaknak is köszönheti. Ilyesmihez a Realnál korábban nem volt szerencséje.

„Úgy emlékszem, a mostani előtt legutóbb négy éve volt részem zökkenőmentes felkészülésben. Az első két madridi évem nagyon nehéz volt, előbb a lágyékommal, aztán a térdemmel adódtak gondok, és az emberek kezdtek kételkedni, leszek-e még valaha olyan formában, mint korábban. Most végre jól mennek a dolgok, azt hiszem, képes leszek a legnehezebb pillanatokban is csapatom segítségére lenni."

Kaká cáfolta a híreket, melyek szerint megosztott lenne a madridi öltöző; szerinte szó sincs arról, hogy a spanyol- és a portugálajkúak külön-külön klikket alkotnának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik