Laporta 5–0-s győzelmet kért Rijkaardtól az El Clásico előtt

Vágólapra másolva!
2008.05.07. 11:49
Furcsa hangulatban készül a Real Madrid és a Barcelona a következő, szerda esti El Clásicóra. A királyi gárda vasárnap már a bajnoki címnek örülhetett, ennek ellenére az ősi rivális ellen mindig nyerni akarnak a madridiak, míg a katalánok szeretnék győzelemmel megfricskázni a madridiakat.
Bojan Krkicék meg akarják tréfálni a Real Madridot
Fotó: Reuters
Bojan Krkicék meg akarják tréfálni a Real Madridot
Bojan Krkicék meg akarják tréfálni a Real Madridot
Fotó: Reuters
Bojan Krkicék meg akarják tréfálni a Real Madridot

Joan Laporta 5–0-s győzelmet kért Frank Rijkaardtól a Real Madrid ellen. Az elnök a csapat indulása előtt szólította fel a holland mestert, arra, hogy legalább a királyi gárda elleni sikerrel feledtesse a gyengén sikerült szezont.

Ahogy Laporta viccesen fogalmazott, hogy miért is lenne olyan fontos megnyerni a rangadót, „mert fogadásom van egy barátommal”.

A katalánoknak nem lesz könnyű dolga. Annak ellenére, hogy vasárnap kiütötték a Valenciát, nem mondhatjuk, hogy jó formában vannak, sőt sok hiányzóval is kell számolniuk a Real Madrid ellen.

Nem lesz ott a pályán sérülés miatt Andrés Iniesta, Ronaldinho és Gaby Milito. Rajtuk kívül Samuel Eto’o és Deco pedig eltiltás miatt kénytelen kihagyni a meccset. A királyi gárdából a vasárnap kiállított Fabio Cannavaro hiányzik majd, de visszatér Guti a csapatba. A mérkőzést este 10 órakor rendezik.

A 15. helyen álló Valencia kiesési rangadót vív a tőle egy ponttal elmaradó Zaragoza ellen. A Racing Santander és a Sevilla találkozóján két UEFA-kupát érő helyen tanyázó együttes csap össze.

A Recreativo a Villarealt fogdja, a Mallorca az Osasunával csap össze. A Betis a Valladoliddal, a Deportivo a már kiesett Levantevel játszik. A Murcia–Bilbao találkozó mellett az negyedik Atlético Madrid idegenben játszik az Espanyollal.

PRIMERA DIVISIÓN

36. FORDULÓ
Real Madrid Barcelona
Real Betis Valladolid
Getafe Almeria
Recreativo Huelva Villarreal
Espanyol Atletico Madrid
Deportivo La Coruna Levante
Valencia Zaragoza
Mallorca Osasuna
Murcia Athletic Bilbao
Racing Santander Sevilla
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik