Real Madrid: Robinho és Pepe visszatérhet, Van Nistelrooy kidőlt

Vágólapra másolva!
2008.02.27. 15:00
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő, ott listavezető és címvédő Real Madrid vezetőedzője, Bernd Schuster két sérülésből felépült játékosra is számíthat már a Recreativo Huelva elleni idegenbeli találkozón. Pepe és Robinho közül különösen utóbbi visszatérést várják nagyon a királyiaknál, hiszen a brazil nélkül az együttes támadójátéka, különösen annak hatékonysága jócskán hagyott kívánnivalót maga után.
Pepe és Robinho már a társakkal edzett, és teljes értékű munkát végzett, de a Huelva ellen így is minden valószínűség szerint legfeljebb csak csereként juthatnak szóhoz. Pályára lépésük azért is lenne fontos, mert így a két játékos legalább egy kicsit bepótolhatná a mérkőzéskiesést. Hiszen az AS Roma elleni hazai BL-nyolcaddöntő visszavágón a minden bizonnyal már a kezdőbe jelölik őket.

Ruud van Nistelrooyt azonban ideiglenesen elveszítette a Real Madrid. A holland támadó jobb bokájában ízületi gyulladást állapítottak meg, így őt most a klub orvosai próbálják meg mielőbb hadra fogható állapotba hozni, ám elképzelhető, hogy elővigyázatosságból nem lép pályára az Huelva ellen.

Kétséges Guti játéka is, aki kisebb sérülést szenvedett a Getafe elleni vesztes derbin, a középpályás játéka a Recreativo ellen kétséges.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik