A Real Madrid kérésére Cannavaro nemet mondott a Chelsea ajánlatára

Vágólapra másolva!
2007.07.18. 12:46
A Real Madrid kérésére Fabio Cannavaro nemet mondott a Chelsea megkeresésére, sőt Bernd Schuster érkezése után valószínű, hogy ki is tölti 2009-ig szóló szerződését a spanyol labdarúgó-bajnokság idei győztesénél. Erről a 33 éves olasz védő menedzsere, Gaetano Fedele nyilatkozott.

„Ajánlatot kaptunk, de a Real Madrid kérésére elutasítottuk. A csapat megnyerte a bajnokságot, s nem hiszem, hogy esély lenne a klubcserére. Elképzelhetetlennek tartom, hogy Fabio már idén elhagyja a Real Madridot” – jelentette ki a játékosügynök.

Gaetano Fedele hozzátette, tudomása szerint a Fabio Capellót váltó új madridi vezetőedző bálványozza a világbajnok és aranylabdás olasz futballistát.

„Azt hallottam, hogy Bernd Schuster kijelentette: Fabio érinthetetlen – szögezte le a menedzser, majd így folytatta: Fabio kiválóan alkalmazkodott Madridhoz. Azt se feledjük, a Real Madrid a világ legtekintélyesebb klubja! Fabio legfőbb vágya, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját, ezt pedig csak a Real Madriddal valósíthatja meg”.

Fabio Cannavaro tavaly a Juventust hagyta el a Real Madrid kedvéért, többek között az olasz bundabotrány okán.

A világbajnokságon nyújtott pazar teljesítményt azonban nem igazán tudta megközelíteni Fabio Capello együttesében, így sokan azt várták, hogy a vezetőedző menesztése miatt elhagyja a királyi gárdát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik