Női röpi Extraliga: győzött a címvédő Nyíregyháza

MTI/K. B.MTI/K. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.17. 20:21
null
A nyíregyházi lányok öröme (Fotó: Fatum-Nyíregyháza)
A címvédő Nyíregyháza 3:0-ra nyert a Kaposvár otthonában a női röplabda Extraliga alapszakaszának első fordulójában, vasárnap – írja az MTI.

 

RÖPLABDA
NŐI EXTRALIGA
Alapszakasz, 1. forduló

1. MCM-Diamant Kaposvár–Fatum-Nyíregyháza 0:3 (–13, –19, –20)
Kaposvár Aréna, 350 néző. Vezette: Bátkai-Katona, Sík
DIAMANT: Szedmák 5, Matic 4, Lemmens 7, Grbac 1, Boshnakova 9, Wirth 5. Csere: Szpin (liberó), Budai, Tóth J. Vezetőedző: Vincent Lacombe
FATUM: Radosová 15, Bodovics 4, Burazer 13, Vaszileva 15, Pintér 4, Francesco 4. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók), Vaida 1, Ana Tiemi 3, Dékány. Vezetőedző: Németh Szabolcs
Edzői értékelés
Vincent Lacombe:
– Idegesen kezdtük a mérkőzést; ebben a mezőnyben nem fér bele, hogy másfél szett után lendülünk csak játékba. A harmadik játszmában látottakra mindenképpen alapozhatunk a folytatásban. Úgy fogom fel ezt a találkozót, hogy nem veszítettünk, hanem sok-sok tapasztalatot szereztünk a bajnoki címvédő ellen.
Németh Szabolcs:
– Nagyon örülök a győzelemnek. Az első percek izgalma után elkezdett működni a gépezet és az első szettet viszonylag könnyen hoztuk. A második szettben már megnehezítette a dolgunkat a szimpatikus hazai csapat, de játékosaim a kritikus pillanatokban jól összpontosítottak. A harmadik szettben továbbra is lelkesen küzdött a hazai csapat, de játékosaim oda tették ismét magukat és megfordították az eredményt, megnyerve ezzel a mérkőzést. Jövő pénteken otthon is bemutatkozik csapatunk az UTE ellen. Várjuk a szurkolóinkat, hiszen szeretnénk őket újabb győzelemmel megörvendeztetni immár élőben a Continental Arénában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik