Beharang. 2014. tavasz 4. játéknap

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2014.03.09. 22:03
Címkék
Hosszú idő után újra itt van a korábbi, szokásos Beharang! Ukrajnában százezrek tüntettek az igazságért, de meg nem erősített információk...

Hosszú idő után újra itt van a korábbi, szokásos Beharang! Ukrajnában százezrek tüntettek az igazságért, de meg nem erősített információk szerint néhány tucat ember a PLL Beharangok hiányának is hangot adott. (MTI)Hosszú idő után újra itt van a korábbi, szokásos Beharang! Ukrajnában százezrek tüntettek az igazságért, de meg nem erősített információk szerint néhány tucat ember a PLL Beharangok hiányának is hangot adott. (MTI)



Míg a biszem-b@szom ligákban egész télen játszottak, hogy ki ne essenek a kis formácskájukból, addig mi a Mennyei PLL-ben megtehetjük, hogy csak a vizsgákra koncentráljunk és szünetet tartsunk.

Ha @-jellel írom a b@szom szót, akkor azt hiszem, hogy olyan, mintha nem is káromkodnék és így megőrzöm a katolikus szellemiségét a blognak.


A 2014-es Pázmány Labdarúgó Liga tavaszi szezonjának 4. fordulója
2014. III. 10.

8.05 – 8.45 A.B. 41 - Anzsi Macskakaja (IV. o.)

Már hajnali 8-kor kezdetét veszi a PLL! Gandhi szerinte a mennyei fotballt nem lehet elég korán elkezdeni, így a Szervezők úgy határoztak, hogy engednek a tömeg (és Gandhi) akaratának és egy újabb mérkőzéssel toldották meg az eddigi létszámot.
Ezúttal két olyan újonc brigád csap össze, melyeknek egyelőre a nevük sokkal kreatívabb, mint a focijuk, viszont érdemes megnézni őket, mert .. sorolhatnám itt reggelig az érveket, de annyi hely nincs az interneten.


8.50 – 9.30 Jam-Jam - AS Iustum (I. o.)

Moha vezeti a kocsit is :DDD
Na mindegy. Szóval lesz ez a Vaskapu nélküli Jam-Jam az AS Iustum ellen, akik ősszel osztályozón verték a kisIustumot, így idén is az I. osztályban menekülhetnek a kiesés elől. Az első fordulóban szoros meccsen verték a Rangerst, azóta azonban kikaptak a KRE Főnixektől, a Custodia ellen pedig már inkább ki sem álltak. Nem úgy a Jam-Jam, akiknek egyébként azért csak 3 győzelmük van idén, mert eddig3 játéknap volt.

9.35 - 10.15 Smasszer FC - Pasos United (II.o.)

Ezt a meccset elhalasztják a fiúk, így ebben az időben saját labdával, játékvezető nélkül, szabad játékra lesz lehetőség.
Szeretném felhívni a figyelmet a Smasszer FC. sportszerűségére! Nekik ez már a 2. halasztott meccsük, de egyik sem az ő hibájukból. Ha győriek lennének, már biztos válogatottak lennének.
(ÉS KISS PETI FOR PRESIDENT!)


10.20 – 11.00H2Os póló - Meccsetnyer United (IV. o.)

Egy finom tízórai után újabb kreatív nevű csapatok összepacsása (vagy összecsapása) lesz látható a Mennyei Arénában. Senkit se tévesszen meg, hogy ez egy IV. osztályú meccs, biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat a III. osztályban pallérozódik majd ősztől, érdemes tehát őket is meglesni.

Elnézést!

11.05 – 11.45 No 1. SE - KEVERTon (III. o.)


11.50 – 12.30 Gradus - Buda F.C. (II. o.)

A Buda FC hibátlan mérleggel jutott fel a III. osztályból, de az első II. osztályú meccsükön a nagyszerű Pázmány Yellow Sox megtörte győzelmi szériájukat. Azóta az AS-23 ellen játszottak, akik ellen egy ideig partyban voltak, azonban a végére az is csúfos vereségbe torkollott. Nincs is tehát jobb alkalom a számukra, mint a Gradus ellen megkezdeni a pontgyártást, akik viszont jelentősen jobb focit játszanak a tavaly őszi formájukhoz képest.


12.35 – 13.15 Power Rangers - TBA (IV. o.)

Nem is tudom hogyan kezdjem.. Hisz a Power Rangers csapata oly közel áll a szívemhez.. Bizonyára mindenki emlékszik, hogy amikor ősszel a Budapest Rangers megnyerte a II. osztályt, csináltam egy Power Rangers mémet. Néhány hónappal később pedig így nevezik el a fiókcsapatukat, ami viszont eddig nem szerepelt túl fényesen, de a nyeretlen TBA ellen mindenképpen esélyesnek számítanak.


13.20 – 14.00 Pázmány Yellow Sox - 23-AS (II. o.)

A II. osztály két 100%-os, szinte hibátlan csapata lép majd pályára egymás ellen, ezek a pontok mindkettejüknek sokat számíthatnak majd a feljutásért menő harcban. A mérkőzés előtt a 23-AS vezeti a tabellát, azonos pont és gólkülönbség mellett a több lőtt góljuknak köszönhetően és az előző szezonokban is mumusnak számítottak a Zoknisoknak, ezért talán egy kicsit esélyesebbek, de mi több nyelven tudjuk a portugál nyelvet, mint ti!


14.05 – 14.45 Bp. Celtic - Pászítók (III. o.)

A Celtic játékosai önmagukhoz képest is megtáltosodva a 2. helyen várják a Pászítók elleni mérkőzést, akik egy esetleges, de nem valószínűtlen győzelemmel az ideiglenes dobogóra állhatnának. A 2. helyért menő küzdelem egész szezonban szorosnak ígérkezik a III. osztályban.


14.50 – 15.30 F.C. Custodia - KRE Főnixek (I. o.)

Egy igazi I. osztályú derby következik, amit akár 6 pontos meccsnek is nevezhetünk. Mindkét csapatnak fontos a győzelem, más-más indíttatásból: a KRE Főnixek nem tesznek le a bajnoki cím megszerzéséről, míg a Custodia szeretne megragadni a középmezőnyben / tapadni az élmezőnyre.


15.35 – 16.15 Bp. Rangers FC - Los Blancos (I. o.)

A Rangersnek eddig nem úgy jönnek az eredmények, ahogy azt a nívós II. osztály megnyerésekor gondolták. A Los Blancos ugyan a 2. helyen áll, de szerintem a bizonyítási vágytól fűtött kékek ellen egy X-szel sem lehetnének boldogtalanok. Persze úgyis azok lesznek, de én most ilyen liberálisan írok.


16.20 – 17.00 CV United – KB-Iustum (III. o.)

A CV Unitednek 2 meccs is elég volt, hogy 3 forduló után 1. helyen álljanak, a KB-Iustum pedig még nem nyert idén meccset, így azt kell, hogy mondjam:


Köszönöm a figyelmet!

CSAK A PÁZMÁNY!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik