Szilágyi Áron újabb címvédése 2.90-es nyereményszorzóval fogadható

Vágólapra másolva!
2024.07.26. 13:09
2.90-es oddsért fogadható Szilágyi Áron címvédése (Fotó: Árvai Károly)
A Tippmixen és a Tippmixprón külön a magyar versenyzők szereplésére figyelve számos fogadási lehetőség várja a sportfogadókat – írta pénteken, a párizsi olimpia megnyitójának napján a Szerencsejáték Zrt.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben emlékeztetnek, hogy Magyarországot 21 sportági szakágban 180 sportoló képviseli, így a 2021-es tokiói játékokhoz képest népesebb csapatért lehet szorítani.

A fogadási kínálat és az oddsok szempontjából is kiemelkedő olimpiára számíthatnak a Tippmix- és Tippmixpro-játékosok – fogalmaznak.

„Nem meglepetés, hogy arra is lehet tippelni, a magyar küldöttség hány éremmel és hány aranyéremmel zár, illetve az éremtáblázat melyik pozíciójában végez. Az optimista játékosok 4.00-s szorzóval fogadhatják meg, hogy Magyarország legalább 9 aranyat gyűjt, 4.50-es oddsszal pedig arra is tippelhetnek, hogy az éremtáblázaton az első tíz nemzet között végez. A kevésbé optimisták 2.70-es oddsért választhatják azt a kimenetelt, hogy nem éri el a magyar érmek száma a 17-et” – áll a közleményben.

Szombaton a férfi kézilabda- és a női vízilabdacsapat bemutatkozása mellett többek között az úszó- és a vívóversenyek is megkezdődnek. Az már tehát az első hivatalos versenynapon kiderül, hogy Szilágyi Áron ismét megvédi-e címét kard egyéniben – ez a kimenetel 2.90-es oddsért fogadható, így a háromszoros olimpiai bajnok előzetesen a legesélyesebbnek számít a versenyszám megnyerésére.

A tájékoztatásban jelezték, hogy a fogadóknak érdemes böngészniük a Szuper odds ajánlatot, amelynek keretében olimpiai eseményekre is tippelhetnek kiemelkedő nyereményszorzókkal. A fogadáskészítő funkció is bővül új sportágakkal: labdarúgás-, tenisz-, kosárlabda-, jégkorong-, kézilabda-, amerikaifoci- és sznúkeresemények mellett már az olimpián egyaránt érintett röplabda- és asztalitenisz-mérkőzések kapcsán is lehetséges egyetlen meccsre kötéstiltás nélkül fogadni.

Az idén először a Szerencsejáték Zrt. fogadási kínálatában megjelenik a paralimpia is, a társaság a magyar csapat szereplésére fókuszálva kínál majd fogadási lehetőséget. Utóbbi verseny augusztus 28-án kezdődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik