Van Basten: Magamat látom Ibrahimovicban

Vágólapra másolva!
2010.12.15. 15:18
null
Ibrahimovic gólérzékenységben mindenképp<br />hasonlít Van Bastenre (képünkön) (Fotó: Action Images)
Marco van Basten n&eacute;ha &ouml;nmag&aacute;t l&aacute;tja viszont Zlatan Ibrahimovicban. A Milan kor&aacute;bbi holland g&oacute;lv&aacute;g&oacute;ja elismerően besz&eacute;lt a piros-feket&eacute;k sv&eacute;d csat&aacute;r&aacute;r&oacute;l, aki rem&eacute;nyei szerint sikeres lesz a mil&aacute;n&oacute;i klubbal.

„Időnként önmagamat látom viszont Ibrahimovicban, gondolok itt elsősorban a testalkatára. Elképesztően erős, ugyanakkor nagyon technikás is. Azonban két különböző időszak játékosait nehéz összehasonlítani, és szerintem értelmetlen is" – nyilatkozta a La Gazzetta dello Sportnak Van Basten, aki két BEK-et és három bajnoki címet ünnepelhetett a Milan futballistájaként.

Van Basten azt is elmondta, hogy meglátása szerint a Milan túlságosan is függ Ibrahimovictól, és korábbi csapata játéka sem nyűgözte eddig le.

„Nem játszanak túl szépen. Jelenleg úgy tűnik, elsősorban csak az érdekli őket, hogy megnyerjék a meccseiket, de ezzel nincs is probléma. Majd ha az eredmények folyamatosan jönnek, akkor kezdhetnek törődni a látvánnyal is."

Ibrahimovic eddig 21 mérkőzésen 13-szor vette be az ellenfelek kapuját a Milan színeiben, ráadásul Van Bastenhez hasonlóan több találata kiérdemelte a szépségdíjas jelzőt.

„Nagyon fontos játékos a Milanban, remélem, hogy minden a legjobban alakul az ő és a klub szempontjából is, és sikeresek lesznek együtt" – zárta mondandóját Van Basten.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik