Sassuolo: hosszabbított a milánóiak által körbeudvarolt válogatott csatár

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.13. 20:24
null
Gianluca Scamacca szerződéshosszabbításával erősebb lett a Sassuolo tárgyalói pozíciója (Fotó: AFP)
Jelentősen meggyengült az Inter és a Milan tárgyalói pozíciója, miután a szintén az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Sassuolo a hivatalos oldalán bejelentette, hogy 2026-ig szerződést hosszabbított a 3-szoros olasz válogatott csatárral, Gianluca Scamaccával.

 

Az olasz sajtóban szinte mindennap azt találgatják, hogy nyáron hová igazolhat a 23 éves Gianluca Scamacca, aki az egyik legfelkapottabb fiatal a Serie A-ban, s sokan úgy vélik, Ciro Immobile helyét is átveheti az olasz válogatottban.

A szerződéshosszabbítás ellenére korántsem biztos, hogy idén nyáron nem vált klubot a 30 bajnokin 13 gólt szerző csatár – a Calciomercato szerint az Inter a legesélyesebb a megszerzésére, de a Milan érdeklődéséről is lehet hallani, ám a fekete-kékeknek így feltehetőleg a tervezettnél nagyobb összeget kell rászánniuk a transzferre.

Scamacca mellett Domenico Berardit és Giacomo Raspadorit is elveszítheti a nyári átigazolási időszakban a Sassuolo, amely megfelelő ajánlat esetén mindhármukat elengedné. Kérdéses, hogyan pótolná a gárda a gólgyárosait, akik együttvéve 36 gólnál és 16 gólpassznál járnak a jelenleg futó kiírásban. A Milan ráadásul a nyolcgólos Hamed Junior Trarorét is elhappolná az együttestől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik