Roma: 120 millió euró alatt nem eladó a válogatott csatár – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.03.24. 16:53
null
Ér ennyit Tammy Abraham? (Fotó: Getty Images)
Brit sajtóhírek szerint az AS Roma 120 millió euró (100 millió font) alatt nem hajlandó megválni tavaly nyáron szerződtetett angol válogatott támadójától, Tammy Abrahamtől, aki már 15 gólnál jár a Serie A-ban.

A most 24 esztendős Abrahammel tavaly nyáron nem számolt Thomas Tuchel a Chelsea-nél, ezért Londonban úgy döntöttek, eladják a válogatott csatárt. A vevő az AS Roma lett, ahol José Mourinho külön kérésére adtak ki 40 millió eurót (több részletben) a fiatal támadóért, s egyelőre nem bánták meg.

Abraham a legutóbbi fordulóban duplázott a Lazio elleni városi derbin, így már 15 találatnál jár a Serie A-ban, ezzel pedig holtversenyben harmadik a góllövőlistán. Ez nem minden, ugyanis összességében már 23 gólja és 4 gólpassza van a most zajló idényben.

Brit sajtóhírek (TalkSport, Daily Mail) szerint teljesítményével felhívta magára a Manchester United és a Manchester City figyelmét is, ám úgy hírlik, a Románál 120 millió eurós ajánlat alatt nem állnak szóba a kérőkkel – ennyit pedig nem valószínű, hogy kifizetnek érte.

A Chelsea egyébként „áron alul” is lecsaphatna korábbi játékosára, hiszen a londoniaknak van egy 80 millió eurós visszavásárlási opciójuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik