Milan: szerződést hosszabbított a csapat egyik legjobbja

Vágólapra másolva!
2022.02.12. 08:49
null
Megnyugodhatnak a Milan-drukkerek, Theo Hernandez marad a csapatnál (Fotó: acmilan.com)
Szerződést hosszabbított Theo Hernandez az AC Milan labdarúgócsapatával – számolt be róla az olasz klub pénteken a hivatalos honlapján. A 24 éves francia balhátvéd új megállapodása 2026 nyaráig szól.

 

Theo Hernandez 2019-ben került a Milanhoz, azóta a csapat egyik legfontosabb játékosává nőtte ki magát. Támadásban és védekezésben is fontos láncszeme a bajnoki címért harcoló milánói együttesnek. Több klub – köztük állítólag az FC Barcelona – is érdeklődött iránta, neki azonban esze ágában sem állt távozni.

„Több csapat is meg akart szerezni, de én csak a Milanra és a maradásra gondoltam. Nagyon boldog vagyok. Az első itteni napom óta remekül kijövök az edzővel, a csapattársaimmal, (Paolo) Maldinivel (a Milan technikai igazgatója – a szerk.), és mindenki mással. Ezért hosszabbítottam. Mostantól végeznünk kell tovább a dolgunkat” – mondta Theo Hernandez, aki az új szerződés értelmében a hírek szerint idényenként négymillió eurót (plusz 500 ezer euró bónusz) tehet majd zsebre, ezzel a klub egyik legjobban fizetett játékosává lép elő.

A francia felnőttválogatottban tavaly szeptemberben bemutatkozó védő már több mint 100 tétmérkőzésen lépett pályára a Milanban, a mostani évadban 27 meccsen négy gól és nyolc gólpassz a mérlege.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik