Fiorentina: „Rossi már 6-7 héten belül visszatérhet"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.06. 18:04
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina gólvágója, Giuseppe Rossi akár már 6-7 héten belül visszatérhet pályára, mondta megkönnyebbülten az ügynöke.

Mint beszámoltunk róla, Rossi a Livorno elleni vasárnapi bajnokin szenvedett sérülést, nagyobb aggodalomra az adott okot, hogy a keresztszalag-szakadás miatt már kétszer megműtött térdével adódtak problémái ezúttal is. A mai vizsgálatok nem mutattak ki újabb szalagszakadás, de a másodfokú húzódás miatt az előzetes hírek három hónapos kihagyást feltételeztek, a játékos ügynöke szerint viszont ez nagyjából a felére csökkenhet.Mint beszámoltunk róla, Rossi a Livorno elleni vasárnapi bajnokin szenvedett sérülést, nagyobb aggodalomra az adott okot, hogy a keresztszalag-szakadás miatt már kétszer megműtött térdével adódtak problémái ezúttal is. A mai vizsgálatok nem mutattak ki újabb szalagszakadás, de a másodfokú húzódás miatt az előzetes hírek három hónapos kihagyást feltételeztek, a játékos ügynöke szerint viszont ez nagyjából a felére csökkenhet.

„Úgy tűnik, hogy csak húzódott a szalag. Hat-hét héten belül már újra a pályán lehet" – lélegzett fel Federico Pastorello, a játékos ügynöke.

A pontos diagnózist azután tudja meg a támadó, hogy meglátogatta Steadman professzort Coloradóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik