Chelsea: Nem vagyok boldog a kialakult helyzet miatt – Lukaku

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.12.30. 19:50
null
Lukaku nem boldog a kialakult helyzet miatt (Fotó: AFP)
Négy és fél hónappal azután, hogy Romelu Lukaku az Intert elhagyva régi-új csapatához, a Chelsea-hez igazolt, nyilatkozatot adott a Sky Sportsnak, melyben elmondja, nem boldog amiatt, hogy Thomas Tuchel más formációban játszatja a csapatot. Továbbá sajnálja, hogy nem kommunikálta megfelelően a távozását az Inter szurkolói felé, s megígérte nekik, egyszer visszatér Milánóba.

 

„Hogyan érzem magam? Fizikailag jól vagyok, jobban, mint voltam. Ugyanakkor nem vagyok boldog a kialakult szituáció miatt. Tuchel úgy döntött, más formációban játszatja a csapatot. Nem szabad feladnom, muszáj folytatnom a megkezdett munkát” – vallotta meg a Sky Sportsnak adott interjújában (ami teljes egészében holnap jelenik meg) Romelu Lukaku.

A német szakember eredetileg a 3–5–2-es formációt tervezte használni – ebben a hadrendben játszott az Inter, Lukakuval és Lautaro Martínezzel elől –, azonban a középpályán és a támadósorban igencsak limitált lehetőségei vannak Tuchelnek, így inkább a 3–4–3-as felállást preferálta az utóbbi időben.

A belga csatár már sajnálja, hogy rendezetlen körülmények között távozott az Intertől, bocsánatot kért a szurkolóktól.

„Úgy gondolom, másképp kellett volna történnie. Bánt, hogy így álltam odébb. Nem volt helyes ahogy kommunikáltam a szurkolók felé. Úgy gondolom, itt az ideje beszélni. Mindig azt mondtam, szívembe zártam a fekete-kékeket, s egy nap visszatérek majd. Remélem, hogy így lesz. Szeretem Olaszországot – mondta Lukaku, aki bocsánatot kért a milánói drukkerektől. – Bocsánatot szeretnék kérni az Inter szimpatizánsaitól, más utat kellett volna választanom. Először veletek kellett volna beszélnem, hiszen oly' sok mindent tettetek értem és a családomért. Nagyon remélem, hogy egyszer visszatérhetek hozzátok. Nem a karrierem végén, hanem, amikor még jó formában leszek, hogy újra trófeákat ünnepelhessünk együtt.”

A játékos a jelenlegi kiírásban 18 tétmérkőzésen 7 gólt szerzett, míg az elmúlt évadban 44 meccsen 30-szor volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik