AC Milan: Ibra addig el nem megy, amíg nem nyert meg mindent

Vágólapra másolva!
2010.08.30. 07:19
Hiába rendeztek vasárnap este hét bajnoki mérkőzést az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A), a nap hőse Zlatan Ibrahimovic volt, pedig pályára sem lépett.

A svéd center az AC Milan–Lecce találkozó kapcsán tett először hivatalos látogatást a San Siróban – a piros-fekete klub alkalmazottjaként. A 28 éves támadó alighogy megérkezett a milánói reptérre, rövid interjút adott a Sky televíziós társaságnak.

„Felcsigázott, amikor először meghallottam, hogy a Milan érdeklődik irántam – kezdte a csapatban a 11-es mezszámot öröklő Ibrahimovic (az eddigi viselőt, Klaas-Jan Huntelaart szinte biztosan eladják, a vevő alighanem a Schalke lesz). – Győzni jöttem, és addig nem is szeretném elhagyni a klubot, amíg meg nem nyertem mindent. Én úgy látom, Olaszországban a miénk a legerősebb gárda, Patóval és Ronaldinhóval csodálatos támadó hármast alkotunk. A BL-ben eddig nem voltam első, de a hétszer is diadalmaskodó Milannal ez is összejöhet. Az Interhez sok emlék fűz, szép eredményeket értünk el együtt, de különváltak az útjaink, ők azóta BLaranyat szereztek, úgyhogy most nem velem foglalkoznak."

Az Ibra-köszöntő mérkőzésen aztán a Milan 4–0-ra legyőzte a Leccét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik