A szurkolók továbbra sem bocsátottak meg a visszatérő Cannavarónak

Vágólapra másolva!
2009.07.13. 00:55
A Juventus játékosai a héten Val Rendenában gyűltek össze, hogy megkezdjék a felkészülést a következő szezonra. Számos szurkoló is elkísérte a csapatot, ám nem feltétlenül azért, hogy megnézzék a friss igazolásokat, köztük a brazil Diegót, hanem hogy Fabio Cannavaro ellen tüntessenek.
Cannavaro ismét Juve-mezben – sokan nem örülnek neki
Fotó: Reuters
Cannavaro ismét Juve-mezben – sokan nem örülnek neki
Cannavaro ismét Juve-mezben – sokan nem örülnek neki
Fotó: Reuters
Cannavaro ismét Juve-mezben – sokan nem örülnek neki

A Juve-hívek már akkor nemtetszésüket fejezték ki, amikor Cannavaro aláírta szerződését a torinói csapattal, most pedig jelezték, hogy továbbra sem bocsátottak meg neki. Mégpedig azért, hogy 2006-ban, a bundabotrány kitörése után elhagyta a gárdát, és a Real Madridba igazolt.

„A Real Madridtól elküldtek, a Napolinak sem kellettél, csak a kapzsiságod miatt jöttél vissza hozzánk” – állt az egyik transzparensen, amelyet az edzésen feszítettek ki a drukkerek. Pedig Cannavaro még nem is tartózkodik a helyszínen, csak csütörtökön csatlakozik a kerethez.

A Real Madridnál lejárt a 35 éves védő szerződése, így ingyen került vissza korábbi egyesületéhez, ahol azonban továbbra is árulóként tekintenek rá.

Az egyik ultracsoport (a Viking) különösen nincs kibékülve az olasz válogatott csapatkapitányának visszatérésével, olyan pólókat kezdtek árulni, amelynek elején a „Zsoldos Cannavaro” felirat szerepel, a hátán pedig az „Árulóknak nincs bocsánat” mondat.


„Ahogy csak tudjuk, becsméreljük majd Cannavarót. Nem kellett volna visszajönnie – nyilatkozta a Viking egyik tagja. – Még csak nem is volt túl bölcs, mivel azt mondta, hogy szeretett volna a Napoliba igazolni. Két mérkőzés után sem bocsátunk meg neki.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik