Lampard helyett a Musztáng lehet Mourinho első nyári szerzeménye

Vágólapra másolva!
2008.07.01. 17:49
José Mourinho a következő idényben valószínűleg nem dolgozik együtt korábbi játékosával, Frank Lamparddal. A portugál mester azonban kijelentette, egy év múlva az Inter átigazolja az angol középpályást, akit még 12 hónapig szerződés köt a londoni klubhoz. Mourinho első nyári szerzeménye így Ricardo Quaresma lehet, aki korábban Bölöni László tanítványa volt a Sportingnál.
A Musztáng a következő idényben már az Interben roboghat
Fotó: MTI/EPA/Dominic Favre
A Musztáng a következő idényben már az Interben roboghat
A Musztáng a következő idényben már az Interben roboghat
Fotó: MTI/EPA/Dominic Favre
A Musztáng a következő idényben már az Interben roboghat

José Mourinho nagyon szeretne újra együtt dolgozni korábbi játékosával, Frank Lamparddal. A portugál mesternek azonban valószínűleg várnia kell, mivel a londoni klub nem akar megválni a kiváló középpályástól.

Mourinho egy évet már „kibírt” Lampard nélkül, igaz, a 2007–2008-as idény túlnyomó részében szabadságon volt, miután szerződést bontott a Chelsea-vel. A tréner most elmondta, nem dől össze a világ, ha csapata, az Inter csak egy év múlva tudja megszerezni az angol játékost, akinek még 12 hónap van hátra a szerződéséből.

„A következő idény végén sokkal könnyebben meg tudja majd oldani, hogy újra együtt dolgozhassunk. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy a 2009–2010-es szezont már Milánóban tölti – mondta Mourinho. – Nem hiszem, hogy már ebben az évben csapatot tud váltani. Nem azért, mert az Inter nem akarja, hanem a csapata miatt. Biztos vagyok benne, hogy a londoni klub vezetői nem akarják eladni.”

Lampard helyett nagy valószínűséggel másik középpályás, Ricardo Quaresma érkezik az olasz bajnokhoz a Portótól. A portugál játékos a Sportingnál kezdte profi karrierjét, Bölöni László irányítása alatt bontogatta szárnyait, aki a Musztáng becenevet adta neki.

A portugál A Bola című lap szerint nagyon közel vannak a felek a megállapodáshoz, és Quaresma már ezen a héten Mourinho első nyári szerzeményévé léphet elő.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik