Az Internazionale középpályása, Luis Figo visszatért a Real Madridhoz

Vágólapra másolva!
2008.05.02. 18:58
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplő Internazionale középpályása, Luis Figo visszatért egykori sikereinek színhelyére. A portugál középpályás a Madridban már „bejáratott” orvosaival kúráltatja sérülését.
Figo visszatért Madridba
Fotó: Reuters
Figo visszatért Madridba
Figo visszatért Madridba
Fotó: Reuters
Figo visszatért Madridba

Luis Figo április 17-én, a Lazio elleni mérkőzésen sérült meg - ismét. A középpályásnak a jobb lábában szakadt be egy izom, ami miatt ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára.

Figo - aki korábban jelezte, hogy még legalább egy évet szeretne futballozni - egykori sikereinek színhelyére, Madridba érkezett ápolni, illetve ápoltatni sérülését.

A portugál csütörtökön találkozott Pedro Chueca gyúróval és Alfonso del Corral orvossal, hogy egyeztessenek a mielőbbi gyógyulás érdekében. Figo pénteken és szombaton még részt vesz több kezelésen, Milánóba csak ezután tér vissza.

A 35 éves középpályás kevesebb szerepet kapott a most futó szezonban, ráadásul megromlott a viszonya Roberto Mancini vezetőedzővel is. A portugál arról is említést tett, hogy visszavonulása előtt még szeretne José Mourinho szakmai irányítása alatt játszani.

A kérdés csak az, hol vállal ismét szerepet Mourinho, és hogy Figo szolgálataira igényt akar-e tartani a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik