Videó: Benzema unokatesója ringbe szállt, és mindenkit összezavart

Vágólapra másolva!
2022.09.13. 17:15
Newfel Ouatah, a Real Madridban futballozó Karim Benzema unokatestvére óriási tehetségnek számított a kétezres évek elején. Sőt, a szintén franciaországi (sőt ugyancsak lyoni) születésű ökölvívó Algériát is képviselhette a 2008-as olimpiai játékokon. Ouatah ma már 36 éves. És most egy bizarr sztori miatt került a címlapokra…

Az egyébként a nehézsúlyúak közt kimondottan jónak mondható, 18–4-es profi mérleggel rendelkező Newfel Ouatah több mint 15 hónapja nem lépett ringbe, most viszont feltűnt egy „Eye of The Tiger” nevezetűkanadaieseményen.most viszont feltűnt egy „Eye of The Tiger” nevezetűkanadaieseményen.

Úgy kettő másodpercre.

Ugyanis miután elkezdődött az algériai ökölvívó meccse, ő letérdelt, és a magasba emelte az öklét. Bár ellenfele, Simon Kean egy pofont azért így is bevitt, a bíró rögtön elkezdett számolni, és végül le is fújta a meccset, amelyet így technikai KO-val veszített el Ouatah.


Az arénában fogalma nem volt senkinek, mi történik, ám az egyértelműnek tűnt, valamiféle tiltakozásról lehet szó.

Mint kiderült a Boxing Scene leírásából, a szervezők ellen tiltakozott a bokszoló egyedi módon.

„Óriási mennyiségű pénzt és időt öltem a felkészülésbe, aztán néhány nappal a mérkőzés előtt közölték velem, nincs biztosításom a meccsre. Vagyis ha bármilyen sérülést szenvedek, az az én felelősségem, az én problémám. Amit a ringben mutattam, tiltakozás volt. Elnézést mindenkitől…” – indokolt a bokszoló.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik