Profi boksz: Khan Mayweather helyett megkapja Pacmant?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 16:16
Miután Floyd Mayweather következő és egyben utolsó profi mérkőzésének időpontját és az ellenfél kilétét is ismerjük, lassan körvonalazódik Manny Pacquiao következő ringbe lépésének dátuma. Erről a Fülöp-szigeteki ökölvívó ügynöke beszélt. 

A brit Amir Khannak jelenleg úgy fest, kútba estek a Floyd Mayweather elleni meccsről szóló álmai. A korábbi kisváltósúlyú világbajnok korábban már többször elmondta, hogy szívesen meccselne korábbi csapattársa, Manny Pacquiao ellen is, a Mayweatherrel kapcsolatos fejlemények óta pedig fokozatosan felmelegítette ezt a témát.Amir Khannak jelenleg úgy fest, kútba estek a Floyd Mayweather elleni meccsről szóló álmai. A korábbi kisváltósúlyú világbajnok korábban már többször elmondta, hogy szívesen meccselne korábbi csapattársa, Manny Pacquiao ellen is, a Mayweatherrel kapcsolatos fejlemények óta pedig fokozatosan felmelegítette ezt a témát.

Bob Arum, Pacquiao promótere úgy véli, akár valóra is válhat a brit sportoló kívánsága: „Ez az Amir Khan gyerek folyamatosan Manny Pacquiaóról jártatja a száját. Ezt én el is intézhetem neki. Khan hosszú ideje vágyakozik a Floyd Mayweather elleni találkozó után, hát, most kaphat egy nagy meccset. Velem nem nehéz megegyezni, én nem fogom az idejüket húzni. Én szeretném tető alá hozni ezt az összecsapást, és nem is akarom hitegetni a fiút, mint Floyd. Meg fogunk tudni egyezni és kész vagyok egy barát ebéd keretében beszélgetni velük a dologról.”

Az ügynök továbbá azt is elmondta, hogy Amir Khan és Manny Pacquiao mérkőzése várhatóan 2016 első hónapjaiban lesz, a Közel-Keleten vagy Las Vegasban.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik