Fury a Klicskókról: Vladimir egy kis lotyó, Vitalij mamuszkommandós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.27. 21:42
null
Tyson Fury (középen) bokszolónak sem rossz,<br />de showmannek még talán jobb is (Fotó: Action Images)
Továbbra is folytatja hangzatos nyilatkozatait a britek veretlen nehézsúlyú profi ökölvívója, Tyson Fury, aki legközelebb Steve Cunningham ellen bokszol az Amerikai Egyesült Államokban. A brit bunyóst nemrégiben a dailymail.co.uk oldal kérdezte meg a súlycsoport jelenlegi versenyzőiről, Fury pedig szívesen osztotta meg a véleményét, nem is akármilyen jelzőkkel illetve a sportági menőket. A sportdiplomáciát alighanem hírből sem ismeri: következzen Fury vágatlanul...

Vladimir Klicsko – Ő egy kis lotyó. Nem akar harcolni, és egyáltalán nem akar senkivel kiállni, aki veszélyes lehet. Szóval, számomra nem több egy lízingtyúknál.

Vitalij Klicsko – Negyvenkét évesen már nem bokszoló vagy, hanem mamuszkommandós. Klicskóék tudják, hogy az idő senkit nem kímél. Ha egyszer összehoznak Vitalij Klicskóval, kitépem a szívét, és megetetem vele. De nem különösebben motivál, hogy vénembereket verjek össze.

David Haye – Hát, ha Klicsko egy ringyó, akkor mit mondhatunk Haye-re? Már eléggé lealázta saját magát így is. Odamegy egy világbajnoki címmeccsre, azt fröcsögi, hogy kiüti Klicskót, aztán a ringben meg elrohan előle. Rosszabb még egy lotyónál is. Szánalmas lúzer, semmi több!

David Price – Totálisan szánalmas figura. Veszített egy nyugger ellen. Hogy hagyhatta, hogy egy dagadt kriptaszökevény fejbe vágja? Ráadásul nem is ütötték meg, egy szúnyogcsípéstől ment le. Mindig is igazam volt Price-szal kapcsolatban, ő egy csaló, semmi több.

Johnathon Banks – Középszerű, törpe nehézsúlyú, aki kerüli a kemény kihívásokat. Nem érdekel.

Seth Mitchell – Láthattuk, mit játszott Banksszel. Ő ne bokszoljon, hanem menjen el labdát kergetni.

Deontay Wilder – Talán a legjobb az amerikaiak közül jelenleg, de még nem lett komolyan tesztelve, olyan bunyósok ellen, mint például én. Viszont annyira büszke az olimpiai bronzérmére, hogy Bronz Bombázónak hívatja magát. Én nem verném magam ennyire, ha egy középdöntőben veszítenék.

Alekszandr Povetkin – A kislány, aki nem akar senkivel bunyózni, akinek a helyén van a szíve. Már sokszor ajánlottuk neki, hogy álljon ki velem, de csak a nemeket löki.

Francesco Pianeta – Na neee! Kölyökkoromban elvittek Berlinbe, hogy kesztyűzzek a csókával, aztán darabokra téptem.

Robert Helenius – Szart sem ér. Egy nagy tohonya európai.

És végül Tyson Fury – Nagy vagyok, gyors és erős. Király a lábmunkám. Gondolkodom a ringben, bárkihez alkalmazkodom, akit elém tesznek. Nem csak balegyenesezgetek. Tudok hagyományos módon bokszolni, fentről lefelé, ki-be, előre-hátra, oldalra mozogva bunyózni, kontrázni, tehát teljes a fegyvertáram, az én megváltóm Jézus Krisztus, én pedig a nehézsúly megváltója vagyok. Ja, és mindenekfelett: nagyon jó a dumám.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik