Rögbi-vb: Ausztrália kész megosztani Új-Zélanddal a 2027-es rendezést

Ausztrália, amennyiben elnyerné a 2027-es rögbi-világbajnokság rendezési jogát, kész megosztani a házigazda szerepét Új-Zélanddal.

Rögbi-vb: Argentína visszalép a 2027-es rendezéstől

Agustín Pichot, a Nemzetközi Rögbiszövetség (WR) argentin alelnöke kijelentette, hogy hazája visszalép a 2027-es világbajnokság megrendezésétől.

Rögbi: Dél-Afrika megszerezte harmadik világbajnoki címét

Dél-Afrika válogatottja nyerte meg a Japánban rendezett rögbi-világbajnokságot, mivel a torna szombati döntőjében húsz ponttal legyőzte az angol csapatot Jokohamában.

Rögbi-vb: Új-Zélandé – és Ben Smith gyerekeié a bronzérem

A háromszoros világbajnok Új-Zélandé lett a bronzérem a Japánban zajló rögbi-vb-n, mivel a helyosztón 40–17-re legyőzte Wales legjobbjait. Az All Blacks három arany és egy ezüst mellett a harmadik bronzérmét szerezte meg.

Rögbi-vb: Dél-Afrika lesz Anglia ellenfele a döntőben

A dél-afrikai válogatott 19–16-ra legyőzte Walest a Japánban zajló rögbi-világbajnokság vasárnapi elődöntőjében, Jokohamában, így jövő szombaton Angliával mérkőzhet majd meg a döntőben.

Rögbi-vb: Anglia nagy bravúrral búcsúztatta a címvédőt

Az angol válogatott 19–7-re legyőzte Új-Zélandot a Japánban zajló rögbi-világbajnokság elődöntőjében, szombaton Jokohamában.

Rögbi-vb: egyetlen pont döntött Wales és Franciaország között

A franciák félidőben még kilenc ponttal vezettek a Japánban zajló rögbi világbajnokság negyeddöntőjében, ám a második játékrészben, ám a második játékrészben Wales fordított és végül egy ponttal, megnyerte a találkozót. A házigazda eközben 26–3-ra kikapott a kétszeres világbajnok Dél-Afrikától.

Rögbi-vb: összejött az Anglia–Új-Zéland álomelődöntő

Elsőként a 2003-as aranyérmes angol válogatott jutott be a Japánban zajló rögbi-világbajnokság elődöntőjébe, mivel a negyeddöntőben 40–16-ra legyőzte Ausztráliát. A világranglista-2. a félidőben már csak 17–9-re vezetett, de a végére kinyílt az olló a felek között. Az európai együttesben Jonny May két célt szerzett.

Rögbi-vb: Japán legyőzte Skóciát is, csoportelsőként jutott tovább

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság A-csoportjának záró fordulójában a házigazda 28–21-re legyőzte Skóciát, így veretlenül, csoportelsőként jutott be a legjobb nyolc közé.

Rögbi-vb: 42 pontos sikerével negyeddöntőbe jutott Írország

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság A-csoportjának záró fordulójában Írország a remeklő Johnny Sexton 18 pontjának is köszönhetően 47–5-re legyőzte Szamoát. Az írek a fölényes sikerükért öt pontot kaptak, és átvették a vezetést a vasárnap Skócia ellen záró Japántól.

Rögbi-vb: Ausztráliának nem okozott gondot Grúzia

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság D-csoportjában Ausztrália 27–8-ra legyőzte Grúziát a pénteki játéknap egyetlen mérkőzésén.

Rögbi-vb: tájfunveszély miatt töröltek két mérkőzést

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság szombatra kiírt három mérkőzéséből kettőt töröltek a főváros felé közeledő Hagibisz tájfun miatt.

Rögbi-vb: Wales sikerével Ausztráliát is továbbjuttatta

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság szerdai játéknapján Skócia 61–0-ra legyőzte Oroszországot, így életben tartotta továbbjutási esélyeit az A-csoportban.

Rögbi-vb: simán nyert a címvédő; negyeddöntőben a franciák

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság vasárnapi játéknapján a kétszeres címvédő Új-Zéland újabb kiütéses győzelmet aratott, az All Blacks ezúttal Namíbia ellen nyert 71–9-re. A nap másik mérkőzésén Franciaország 23–21-re legyőzte Tongát, így biztosította a helyét a negyeddöntőben.

Rögbi-vb: Anglia emberelőnyben átrohant Argentínán

Anglia Argentína legyőzésével biztosította helyét a negyeddöntőben a Japánban zajló rögbi-világbajnokságon.

Rögbi-vb: Dél-Afrika esélyt sem adott Olaszországnak

Dél-Afrika 49–3-ra legyőzte Olaszországot a Japánban zajló rögbi-világbajnokság egyetlen pénteki mérkőzésén.

Rögbi-vb: Írország lenullázta az ellenfelét; Grúzia kikapott

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság D-csoportjában Grúzia kikapott a Fidzsi-szigetek válogatottjától. A nap másik mérkőzésén Írország könnyedén legyőzte Oroszországot.

Rögbi-vb: a címvédő gálázott; a franciák simán nyertek

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság B-csoportjának második fordulójában a kétszeres címvédő Új-Zéland átgázolt Kanadán. A nap másik mérkőzésén, a C-csoportban Franciaország sima győzelmet aratott az Egyesült Államok ellen.

Rögbi-vb: bravúr, Skócia lenullázta a szamoaiakat

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság A-csoportjában hétfőn Skócia 34–0-ra kiütötte Szamoa legjobbjait.

Rögbi-vb: fontos walesi siker a D-csoport rangadóján

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság D-csoportjának rangadóján Wales 29–25-re legyőzte Ausztráliát, így nagy lépést tett a csoportelsőség felé. A játéknap másik mérkőzésén Grúzia könnyed győzelmet aratott Uruguay ellen.